MFW Пролет/Лято 2019 - Salvatore Ferragamo

MFW Пролет/Лято 2019 - Salvatore Ferragamo

Новата модерна жена Ferragamo...
 

Пролетно-лятната колекция на Ferragamo е едва втори, но много успешен опит за Пол Андрю начело на бранда. Редом с Гийом М., който респективно е зает с мъжката линия, двамата създават завиден синхром и кореспонденция между дизайните на отлично ниво.

Както може да се предположи, Андрю се заема именно с обувките и аксесоарите като основен акцент, но противно на очакванията, дизайнерът на обувки се справя блестящо и с дизайна на дрехи. Както той самият разказва, наследството на старата италианска къща му служи като отправна точка, заравяйки се надълбоко в архивните 15 000 чифта, с които Ferragamo разполага. По интригуващ начин той се заиграва с традицията и добре познатото , за да ни запознае с новата модерна жена Ferragamo.

Палитрата се разполага измежду неутралната палитра на бежово и каки, но и още богатите наситени тонове на синьо, охра, розово и червено. Що се отнася до използваните материи, то там на кожата е отредено специално място - рокли, бермуди и панталони заеамат немалка част от колекцията, а пропорциите са свободни и дори леко оувърсайзд >>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia