Следва

Michael Kors купува Versace?

М.Г.К. напуска Dior?

Is this the end...

All fashion преди 5 години

Великолепното шоу на Dior откри Седмицата на модата в Париж вчера. В своеобразно тържество на контемпоръри танца, Мария Грация Кюри показа лекота и феминизъм, хореографирани в колекция, която дълго да се помни.

А може би има и защо. Мнозина твърдят, че това е една от последните за дизайнерката начело за френската модна къща. За момента нито от Dior, нито самата Мария Грация Кюри са коментирали интересната новина.

За пролетно-лятната си колекция артистичният директор на къщата се обръща към света на танца за вдъхновение. Наблюдавайки движението в буквалния смисъл, като ресурс на творчество, Кюри работи със световноизвестната Шарън Еял. Под нейно ръководство, компания от осем танцьори дадоха старт на дефилето на Dior.

Под звуците на хип-хоп бийтове и дъжд от розови листенца, те служеха като възвишен фон на колекцията, която ни показа всичко: от балерина поли до оцветен деним.

В крайна сметка Dior SS 2019-та показа какво най-добре умее Мария Грация Кюри: деликатни, но силни визии, сформирани от идеите на пътеводители като Марта Греъм и Исадора Дънкан.


More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.