Dettagli di moda di Milano 2018 - vol.1

Dettagli di moda di Milano 2018 - vol.1

Milan in details...

След цели шест интензивни откъм дефилета и емоции дни, Миланската Седмица на модата Септември 2018 приключва, а ние бързаме да систематизираме личните си акценти в много преживени кадри, споделени с вас.

В колекционирането на модни детайли ни придружава безукорно верният Huawei P20 Pro, с който снимането на мода е вид божествено състояние.   

В сгъстения график между срещите с пиарите на Ermanno Scervino и Salvatore Ferragamo намираме време да изпием по едно еспресо или, откровено казано, по две, защото недоспиването не прощава.

След глътката черно италианско кафе, с бърза крачка на токчета по несъвсем равните улички на "царицата" на Северна Италия се озоваваме на правилния адрес: Via Alessandro Manzoni 37, където екипът на Scervino се грижи да задоволи всичките ни нужди, а именно близка среща с всеки един елемент от превъзходната колекция на луксозния бранд за Пролет/Лято 2019.

Със същия трепет преминава и срещата ни в Salvatore Ferragamo, където откровено губим ума и дума при вида на великолепните кожи и силни цветови съчетания за следващия топъл сезон.

Утре идват Detagli di moda di Milano vol.2, т.е. нова порция красиви кадри и женски впечатления>>>


Благодарение на HUAWEI P20 Pro и неговата изумителна новаторска тройна камера. Подробно ЗАЩО го обожаваме ТУК

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.