Следва

MFW Пролет/Лято 2019 - Laura Biagiotti

Dettagli di Moda di Milano - vol.2

Milan in details...

All fashion преди 5 години

... ние я проследихме отблизо, остава да споделим детайлите, онези дребни, но важни подробности, които правят цялото незабравимо.

Великолепните кадри, директно от Милано, сътворихме с малко помощ от магьосника, който умее да снима - Huawei P20 Pro.

Поканите за ревюта непрестанно пристигат на италианския адрес на Редакцията за тези 6 дни, а първото за деня е това на ANNAKIKI.

“Dolce far niente” е особено мъдра приказка, на която се уповаваме, докато закъсняваме с идея за предстоящите презентации, защото се чувстваме длъжни да се отбием в близката пастичерия за по парче шоколадов тарт с горски плодове.

С необходимата доза захар в кръвта се връщаме в модната игра на италианците. Първата от гореспоменатите презентации е на луксозния бранд за чанти Laurafed, които избират да представят дизайните си за Пролет/Лято 2019 на будка за списания на една от най-известните улици в Милано - Montenapoleone.

Последното събитие за деня пък е презентацията на Alessandro Enriquez, която наподобява много повече вечерно парти, благодарение на неприличното количество шампанско, изпито от гостите, като тук, признаваме, включваме и себе си.

Завършваме вечерта, изневерявайки дискретно на италианските традиции. Вместо апетитна порция паста, която обаче запазваме за утрешния епизод, хапваме розови веган бургери, които са точно толкова вкусни, колкото и изглеждат>>>

Утре продължаваме с Detagli di moda di Milano vol.3, т.е. нова порция красиви кадри и женски впечатления.


Благодарение на HUAWEI P20 Pro и неговата изумителна новаторска тройна камера. Подробно ЗАЩО го обожаваме ТУК

More All fashion