Следва

Живописна пролет

По-малко приказки, повече действия

Героите на настоящия петъчно-съботен среднощен сценарий са едни млади и симпатични момчета. И приятно...

Галерии преди 16 години
Героите на настоящия петъчно-съботен среднощен сценарий са едни млади и симпатични момчета. И приятно преуспели. Всеки на своя хаус фронт. Без значение дали харесвате максималистичната или минималистичната страна на клубния си въпрос, бъдете спокойни – ще бъдете удовлетворени.

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> История номер едно има няколко възможни сценария, но нека започнем с най-фамилиарния за средностатистическия... Клъбър? Не, просто човек, който гледа телевизия, дори само понякога.

Развива се на едно волейболно игрище. Слънцето пече, а към игрището са се запътили не едно, ами четири от най-апетитните женски тела, които можем да искаме да получаваме с телевизионен сигнал в къщи. А, появява се и още една, на две опашки и с очила и започва да пее, много добре до тук. Арбитър на усиления спортен двубой, демонстриран чрез еротични ракурси, е семпло изглеждащ младеж с шапка, който уж се прави, че чете за селекцията на видовете от Дарвиновото произведение.

Накрая вие пеете още два часа след това, като мадамата с очилата: „лала лала лала лалала”, а младежът се оказва, че всичко е сънувал... Ама на него често му се случват неща, които не е и сънувал. Защото Тим Делукс за начало е взривил Министри ъф Саунд (Ministry of Sound), на възраст, в която дори не биха го пуснали да влезе вътре.

Албумът му, който можем свободно да преведем като „Малкото рижо клубно момче”, освен, че ни дава гледка над сладурския му детски лик, дава и доста добра представа, за многото лица на хаус музиката. Тим просто взима това латино, този „гараж” и ей онова ар анд би и показва, че може да борави с тях еднакво добре. Но най-вече да ги превръща в страхотен хаус!

Само да сте посмели да го слагате в прозаичната графа комерс, защото парчетата му са неочаквано трудно сравними. А и харесвани от най-различни световновелики Ди Джеи, като Дарен Емерсън и Ерик Морило, пред последния от които, луксозния Тим е имал интересен инцидент...

Дами и господа, клубното рижо момче кара колело по подиумите на фестивалите и се пребива по фейс, пред хилядите танцуващи. Просто отказва да порасне. По-скоро като личност от световната денс сцена стремително расте, но духом не старее, досущ като столичния клуб Ялта, където ще можем да го засечем и чуем този петък:

11 Май Tim Delux, Yalta Club (бул. Цар “Освободител” 20), 23:00 часа. 

http:@SITE_URL@SITE_URLwww.yaltaclub.com@SITE_URL <@SITE_URLa>
http:@SITE_URL@SITE_URLwww.timdeluxe.com@SITE_URL <@SITE_URLa>



<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> Заглавието на другия сценарий е достойно за комикс фантастика.

Нали познавате мухата, едно животно, което бръмчи наоколо и ви подлудява? Нещо подобно, само че в напълно противоположна - положителна насока, можете да очаквате този петък от престоя си в Клуб Ескейп. И с ударение върху чудната дума аудио.

Момчетата от Аудиофлай са Лука Сапорито (италианец) и Антъни Миделтън (англичанин). Единият е разсеян, а другият концентриран. Това изглежда добре се отразява на музиката им.

Стилът им е новаторски и експериментален, но определено оригинален. Авторските им изпълнения включват и едно парче, което 6 месеца беше „тайното оръжие” за моментен и бърз ефект на дълъг списък електронни аниматори, а имено “I can’t remember”, засрамете се ако не сте го чували.

Може и по радиото, до ден днешен се върти. Като Ди Джеи Лука и Антъни се изявяват резидентно в Лондонските The Cross и The Egg. Както и на VIVA нощите в Спейс Ибиса, за което специално ги е поканил самият Стив Лоуер. Ремиксите им са едно от любимите занимания, към което подхождат с шега, но пък им излизат доста професионални. Парчета на Дийп Диш и Гус Гус, а дори и на Миси Елиът се преобразяват успешно през характерното звучене на Аудиофлай. Към въпросното звучене Сатоши Томи казва, че е напълно пристрастен и скоро може да има нужда и от лечение... А те самите отговарят на дежурния журналистически въпрос – Какво щяхте да бъдете, ако не бяхте Ди Джеи, със „забъркани”... Едва ли ще сбъркате да се подложите на това аудио-лечение, на:
11 Май Audiofly, Club Escape (ул. “Ангел Кънчев” 1); 23:00

http:@SITE_URL@SITE_URLwww.clubescape-bg.com@SITE_URL
www.audioflymusic.com@SITE_URL
www.myspace.com@SITE_URLaudioflymuzik<@SITE_URLa>

More from View Sofia

More Галерии