Следва

Sonia Rykiel за H&M. Чисто новата колаборация

Турски моден фотограф снима наш модел за MAXIM

Едно от най-популярните имена в модната фотография в Италия, Франция, Англия, Германия и Америка – турският...

All fashion преди 14 години

Едно от най-популярните имена в модната фотография в Италия, Франция, Англия, Германия и Америка – турският фотограф JAMTUL отново изненада всички с поредната си провокация. Този път пред обектива му застана моделът на агенция Expose Model Диана Иванчева, която е новото лице от корицата на октомврийския брой на списание MAXIM.

Българската публика познава JAMTUL от работата му по фотосесията Kiss My Irish - част от кампанията на новото ирландско уиски в България Clontarf. Интересното около модния фотограф е, че само хората, работили с него, са го виждали визуално.

Мистериите не свършват дотук. Всъщност JAMTUL е артистичен псевдоним и истинското му име също остава загадка за всички. Това обаче не му пречи да снима за модни гиганти като GQ, ESQUIRE, MAX, VOGUE, MARIE CLAIRE, ELLE, COSMOPOLITAN и да работи с най-известните модели и светски личности по целия свят, както и три години подред да бъде избиран за фотограф на годината в Турция.

Диана Иванчева не е първият модел на Expose Model, с когото работи JAMTUL. Преди година пред обектива на фотографа застана Аксиния, за да заснеме корицата на ESQUIRE - Турция.

JAMTUL
е чест гост в България по покана на Expose Model, с които той работи от дълги години.
 

More All fashion