Следва

MFW Пролет/Лято 2019 - Aigner

MFW Пролет/Лято 2019 - Chika Kisada

"Vital Elegance"

Runway преди 5 години

Chika Kisada е още едно от новите имена на модната сцена, които хващат вниманието ни по време на седмицата на модата в Милано. Младият бранд, основан едва през 2014-та залага на концепцията за модерни и удобни за ежедневието дрехи, но забележете, с пряко вдъхновение от пънка и балета.

Наречена още "Vital Elegance", колекцията разчита на сливането на контрастни изображения в едно до получаването на едно цяло. С този интересен замисъл дизайнерката представя красива и нежна колекция, в която впечатление правят не само добре изработените обеми, но и още обработката на използваните материи. Те са драпирани, плисирани, нагънати, а след това разгънати, с къдри или свободо падащи в асиметрия.

Палитрата е изцяло монохромна и потопена в бяло, синьо и каки, а принтовете отсъстват с изключение на различните интерпретации на Виши каретата >>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.