MFW Пролет/Лято 2019 -  Aigner

Противопоставяне срещу общоприетото или иначе казано всеизвестното течение в изкуството дадаизъм, възникнало през 20 век, вдъхновява творческият директор на Aigner за новата пролетно-лятна колекция.

От първи поглед се забелязва заигравката на дизайнера с типично класическите форми и силуети, които той обаче преразглежда по нов и креативен начин, миксирайки сложни детайли и trompe l'oeil принтове с иначе обрани в кройките си елементи.

Цветът, както темата предполага, влиза в ролята на категоричен акцент в развитието на колекцията - color-block мотиви, както и още богати флорали и монохромни преливки задават ясно приповдигнатия и модерен 90-тарски тон на колекцията.

Логото на бранда също само по себе си представлява акцент - изобразено върху аксесоари, но и още щампирано в изобилие върху страхотния тренч например, влиянието му в колекцията е осезаемо.

Както и естетиката на бранда предполага, кожата е широко заложена и в тази чудесна колекция на Aigner. Освен чантите, които са и неминуем почерк на къщата в продължение на години, Кристиан Александър Бек залага употребата й по впечатляващ начин и по много други дизайни като панталони, поли, палта и якета >>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia