Следва

#артистите: Росен Карамфилов

Да или Не? Черното на Меган Маркъл

Once you go black...

Celebrities преди 5 години

Вчера Меган Маркъл за първи път изпълни съвсем сама кралски ангажимен, без да се радва на подкрепата на принц Хари, кралица Елизабет или херцогиня Катрин.


37-годишната херцогиня на Съсекс посети изложбата "Океания", която се проведе в Кралската академия на изкуствата в Лондон и бе така планирано, за да съвпадне с 250-годишнината от основаването на художествената галерия.

Маркъл получи специална обиколка на академия, като се запозна с с експонатите, донесени от Нова Зеландия, Фиджи, Австралия и Кралство Тонга. Изборът на изложбата никак не е случаен, защото именно тези държави херцогът и херцогинята на Съсекс ще посетят по време на първото си официално пътуване в чужбина, което започва на 16 октомври.


За първия си солов ангажимент като член на кралското семейство, Меган Маркъл заложи на черна рокля с кадифен акцент и лейбъл Givenchy. За избора на обувки, херцогинята остана вярна на марката Aquazzura, която вече можем да нарече една от нейните любими. За разкош noir клъч отново от Givenchy.

Ние изключително много харесваме черната визия на Меган, защото този нюанс определено я прави по-стилна и шикозна, а вие? Да или Не за тъмния аутфит на херцогинята на Съсекс? Отговорите чакаме в анкетата долу>>>




More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 14 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.