Следва

Осем прости правила, които могат да променят деня ти

Тримесечен хороскоп - октомври, ноември, декември

Каквото и да са чертали звездите за теб през горещото лято, есента, освен с чисто нови тенденции, идва...

All About Life преди 14 години

Каквото и да са чертали звездите за теб през горещото лято, есента, освен с чисто нови тенденции, идва и с чисто нови планове за бъдещето. За да си подготвен, виж прогнозата за следващите три месеца - октомври, ноември и декември, изготвена по зодии от нашия астролог.

ОВЕН 21.03 – 20.04


В началото на периода по някаква причина ще бъдеш зает изключително с дома и семейството и това ще бъде много важно за теб. След като се освободиш от семейните грижи ще се затрудниш с какво да се захванеш – изведнъж ще се появят толкова много интересни занимания. В този момент ще започне и напрежение в професионалната дейност.

През ноември ще бъдеш претоварен с отговорни дела и затова ще станеш изключително раздразнителен. Важно е да запазиш самообладание когато става дума за здравето и живота, например зад волана.

В края на тримесечието отново всичко ще ти върви и при теб ще се появят приятни хора. Неуспешни може да се окажат само пътуванията, но ти едва ли ще желаеш да посрещнеш Новата година далеч от вкъщи – ще се наложи само да избереш кого да поканиш на гости.

Освободи желанието си да изразиш собственото си „Аз”, обличайки се в ярки цветове или в дрехи с необичайни кройки и шокиращи детайли с големи изпъкващи аксесоари с необичаен дизайн.

Звезден съветСклонността ти да правиш всичко максимално бързо е похвална, но най-бързият и прост начин за решение на проблема не винаги е най-добрия. Постарай се да не претрупваш дома си с ненужни неща – подреди и изхвърли всичко ненужно.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

”С търпение и труд всичко се постига” – това ще важи за теб в началото на периода. Преразгледай трудовите си задължения, довърши старите дела, внимавай с документи, старай се да не допускаш досадни грешки.
Препоръчително е да следиш здравето си и да увеличиш тонуса на организма си и неговата естествена защита с помощта на правилно хранене и занимания със спорт. Любовните отношения ще зависят от партньора, а на теб ще ти се иска някаква промяна и разнообразие.

През кипящия от страсти ноември ще научиш много нови неща за себе си. Ще, успееш да се погледнеш отстрани, макар че това което ще видиш няма много да ти хареса. Но с недостатъците ти умееш да се справяш, така че ще се справиш и този път. В края на периода ще получиш цял куп приятни и неприятни изненади.

Внимавай много зад волана, особено ако не си професионален шофьор. Хубавото е, че в края на годината ще ти върви и ще бъдеш в прекрасно настроение. Обнови гардероба си с нещо марково – това ще задоволи влечението ти към скъпите красиви вещи и скъпоценности. Обърни внимание на класическите модели с малко детайли от меки тъкани и на истинските скъпоценности – тюркоаз, ахат, смарагд.

Звезден съвет не позволявай негативните чувства да вземат превес. Тогава ще имаш възможността да се издигнеш на по-високо ниво. Само спокойната оценка на случващото се ще ти донесе успех. Вслушвай се в мъдрите съвети на по-старото поколение и си направи съответните изводи.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

В началото на периода ще се оказваш винаги отпред на „буен кон”. С професионалните си ангажименти ще се справяш без проблем и домашните дела също ще решаваш лесно. Целият месец октомври ще бъде осеян с романтични приключения, при това ще изпълниш всички обещания и ще завършиш всички проекти. В края на есента ще продължиш с победоносното шествие и може радикално да промениш нещо в живота си. През декември ще се отвори нова жизнена страница за теб. Важно е да не забравяш, че посвещавайки се на професионални отговорности, трябва да създаваш нови връзки.

Успехът ти е невъзможен извън границите на компания от съмишленици. В същото време ще се наложи да приключиш с изчерпана любовна връзка. Тъй като си лек, непринуден, изобретателен, дързък и трудно спираш избора си върху нещо определено, често се ръководиш от моментното си настроение, затова сега най-добрият избор за теб ще бъде екстравагантното облекло, представляващо микс от няколко стила. За такова облекло няма да ти се наложи да ходиш по магазините – ще намериш всичко в гардероба си. Но ако ти се прииска да си доставиш удоволствие – купи си оригинално украшение с интересна форма (материя) с определена магическа символика.

Звезден съвет
може да си генератор на идеи и проекти, но не си струва да се хвалиш с успехите си – така ще предизвикаш завист в околните. Търпението и вниманието непременно ще са ти от полза, въпреки че ще ти костват много сили. Докато все още е топло, старай се да прекарваш повече време извън града сред природата. Не се отказвай и от участия на светски мероприятия.

РАК 22.06 – 23.07


През октомври ще настъпи период, в който много ще ти върви. Вероятно ще се случи значимо запознанство или покана за хубава работа. Настроението ти ще бъде великолепно. В такова състояние всичко ще ти се получава. Тази тенденция ще продължи и през ноември.

Благата, които ще ти дава съдбата ще се увеличават, а мърморенето на недоброжелателните и заядливи хора ще ти се струва като жужене на комар. „Любов като на сън...сърце – кристална камбанка” те очаква в по-голямата част през ноември.

Всички твои постъпки ще са посветени на любимия човек, всички твои мисли ще бъдат за него. Възможни са и събития, които ще окажат силно влияние на светогледа ти и благодарение на тях ще се наложи да се откажеш от някои навици и стари модели на поведение.

В края на тримесечието ще настъпи време за възмездие. Както си се отнасял през цялото това време към хората, така и те ще постъпват с теб. Вероятно е голямо възнаграждение за свършена работа, и значителна придобивка за дома. Любовтта ти към всичко нежно и меко успешно ще бъде подчертана с романтично многослойно облекло. Коприна, креп-жоржет, дантела, панделки, волани ще ти създават усещането за вътрешен комфорт.

Звезден съвет добре е да сложиш ред в дома си, да разчистиш всичко натрупано, да измиеш тъмните ъгли до които не са стигали ръцете ти, да изхвърлиш старите и счупени неща, да прегледаш шкафовете, да измиеш прозорците, изобщо да създадеш в дома си благоприятен фен-шуй.

ЛЪВ 24.07 – 23.08


В началото на тримесечието ще се сблъскаш с някои препятствия. Да ги преодолееш с щурм няма да ти се удаде – ще се наложи да ги отложиш за неопределен срок или съвсем да се откажеш. Да нервничиш и бързаш не си заслужава, прибързаността всичко ще развали.

Трябва да търсиш подходящия начин. Голямата част от ноември ще си ангажиран с домашни проблеми и семейни грижи. Внимавай бюджета ти да не пострада от екстравагантни и неочаквани загуби, затова вземи се в ръце и не се води по собствените си капризи.

Посещението при козметолог ще ти донесе бодрост и добро настроение. Ако си човек на изкуството ще те посети вдъхновението, ако си сам ще имаш голям шанс да се влюбиш, ако си семеен ще се увеличи потребността да се харесваш, флиртуваш и забавляваш. Декември за теб е месец на любовта и флирта, които може да те причакват на всяка крачка и навсякъде. В края на периода любимият човек ще ти подхвърли неочаквано проблем или просто ще се разбунтува против желанието ти да се харесаш на целия свят, ще ревнува и ще се затвори в себе си.

За да разрешиш проблема ще е нужно да обуздаеш темперамента си и да пуснеш в ход всички дипломатически способности, които притежаваш, за да разтопиш леда в сърцето на любимия и отново да намериш любовта му.

Звезден съвет
ти си емоционален, чувствен, смяташ се за звезда. За теб целия живот е театър. Царствената ти осанка ще бъде оценена най-добре в стила на luxury – изтънчена цветова гама, благородни маниери, разкошни тъкани, елегантна кройка подбрана според фигурата ти. Изисканост и елегантност към облеклото и ще добавят бродерии и камъни.

ДЕВА 24.08 – 23.09

В началото на периода ще бъдеш загрижен за насъщни проблеми – как да вдигнеш нивото на доходите си, да подобриш условията на живот. Личният ти живот ще бъде особено бурен и интензивен – общувания и съвместни пътувания с любимия човек.

През ноември ще си пълен със сили, планове и възможности за тяхната реализация. Няма да ти се седи на едно място, ще имаш желание да общуваш и да вършиш малки и големи дела. Може да възникнат усложнения с партньора – колкото по пунктуален и задължаващ бъдеш, толкова по-безхаберен и безотговорен ще бъде той, не издържайки критиката, диктата и опита ти за натиск.

В края на тримесечието ще ти се наложи да определиш какво искаш в действителност. Направените планове ще се окажат реално осъществими. Своят интерес към дреболиите можеш смело да подчертаеш с изящни златни украшения – пръстени, скъпоценни камъни на златна верижка, гривни, обеци.

Звезден съвет
– постарай се да съобразиш желанията си с възможностите си. Съвсем не всички възникващи въпроси ще можеш да решиш бързо, не допускай това да те дразни и да влияе на взетите решения. Действията ти ще са особено ефективни при поддръжка от съмишленици.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

В началото на тримесечието ще се заемеш с лични проекти. Ти ще бъдеш на преден план. Може да преразгледаш ролята си в партньорските отношения.

Очакват те подаръци, материални поощрения, но ти ще си настроен твърде придирчиво към околните, затова са възможни конфликти и леки скарвания. В същото време ще ти е важно усещането за стабилност в личните отношения.

Стремежът към интересно общуване и интелектуална хармония с любимия човек ще ти даде усещане за близост и топлина. В средата на тримесечието ще настъпи доста спокойно и комфортно за теб време. Твоите способности и таланти най-добре ще се появят у дома – в кулинарията или в умението да създадеш със собствените си ръце уют и красота.

Очакват те и нови, интересни запознанства. Кръгът ти от приятели и поклонници ще се разшири благодарение на необичайно стечение на обстоятелствата. Ще се наложи да отидеш на втори план и да дадеш възможност на другите да се проявят.

Важно е въпреки всичко да запазиш мнението си по всеки ключов въпрос и да не напускаш позициите си. В края на годината ще се наложи да събираш информация, за да се ориентираш в бъдещите си планове. Освен това, това е време, когато трябва да инвестираш в приятелството – да даваш назаем, да оказваш услуги, да споделяш душевна топлина. Всичко похарчено ще се върне.

Звезден съвет – тъй като притежаваш рядък дар за съчетаване на цветовете и прекрасно чувство за форма, остани верен на индивидуалния си стил. В твоето облекло не трябва да има нищо случайно, банално и кичозно.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

В началото на периода, ще най-добре за теб, да заемеш позицията на страничен наблюдател и да не се намесваш в нищо. Това е време за отдих, натрупване на информация и завършване на започнатите проекти. Бъди внимателен – в този период се залага твоя бъдещ успех и подобрението на жизнените ти условия. Поведението ти може да дразни околните и ще ти се наложи да чуеш доста упреци.

Отдели внимание на дома си – подходящо е да се избавиш от натрупаните вехтории без каквото и да е съжаление. През ноември ще съумееш да се преобразиш и да започнеш нов живот. Успешни ще са всички мероприятия насочени към обновление. В края на годината ще се наложи да полагаш усилия, за да постигнеш разбиране с околните, но успех ще имаш само ако умееш да изслушваш и не притесняваш събеседника си.

Звезден съвет – запази душевна хармония. С нейна помощ ще можеш да преодолееш всякакви прегради по пътя си. Когато оптимизмът ти се предава на околните и ги зарежда с енергия, ще се чувстваш леко и спокойно, а делата ти ще са успешни.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12


Ако искаш да имаш успех трябва да подходиш рационално към живота си. Всички препятствия и недоразумения ще се окажат измислени. Важно е пълноценно да почиваш – това ще увеличи работоспособността ти и ще подобри външния ти вид.

Обаянието ти ще въздейства на противоположния пол по фантастичен начин, затова ще ти върви в любовта. Много ще зависи от емоционалното ти състояние – колкото е по-хармонично, толкова по-добре ще се нарежда живота ти. През ноември делата ти ще замрат.

Това е време на баланс и натрупване на енергия. Всичко ще се нареди малко по-късно. А до тогава трябва да се заемеш с планиране на бъдещите планове. В края на тримесечието ще получиш предложение, отговорът на което може кардинално да промени живота ти.

Важно е да го обмислиш от всички страни и да не се притесняваш да откажеш, ако стане ясно, че то не отговаря на твоя мироглед.

Звезден съвет – склонността ти към фантазии и свободолюбивия ти нрав, желанието ти да изглеждаш не както всички, говори, че смелият гангстерски стил ще бъде попадение в десетката за теб.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

В началото на тримесечието ще настъпят някакви странни промени. Ще се замислиш дали си на мястото си и действително ли искаш да се занимаваш с това, с което се занимаваш в момента. В същото това време може да започнеш голяма промяна в живота си – нова длъжност, нова работа, нова оферта .... Всичко, което си замислил ще ти се получи.

Ще бъдеш особено чувствителен към знаците на внимание от страна на човек, който не ти е безразличен – сърцето ти ще трепти при звука на идващ от него SMS, а душата ти ще се радва когато чуеш гласа му на телефона. Ноември е време за равновесие в живота ти.

Желанията ти напълно ще съвпадат с възможностите ти. Няма да ти се искат промени, защото сега не са ти нужни – имаш добра работа, верни приятели и любим човек.

Заеми се с укрепване на приятелските връзки и на време се откажи от революционните преобразувания в професионалната сфера. Твоята привлекателност в очите на противоположния пол ще предизвика желание да промениш прическата си и да обновиш гардероба си. Към края та годината ще си настроен съзерцателно.

До минимум ще снизиш деловата си активност и силно ще ограничиш кръга си на общуване. Декември е месец за равносметка, уединение и отдих, когато енергетиката ти ще е намалена, а здравето ще изисква повишено внимание.

Звезден съвет
– постарай се да контролираш емоциите си, не тъжи и не зацикляй върху негативните преживявания. Бъди повече сред природа и свеж въздух. Общувай с позитивно настроение с хората, слушай приятна музика, гледай комедии.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Ще се сблъскаш с необходимостта да промениш нещо в личния си живот, да коригираш светогледа си и подхода към живота. Голямо влияние в това време върху теб може да окажат гледаните филми и прочетените книги. Единственият негативен фактор ще стане повишения конфликтен фон, който ще започне да отвлича вниманието ти от дела ти и да те изважда извън релсите.

През ноември те очакват важни събития в областта на кариерата, възможно е да се наложи да се занимаваш с нови проекти.

Постарай се това, което правиш да не е в ущърб на семейните дела и за сметка на вниманието към близките, за да не провокираш конфликти с тях. В края на тримесечието ще станеш активен и изобретателен в любовта и личните отношения.

Възможно е да ти се появят нови източници за доходи. Ще ти се прииска да обновиш гардероба си, да промениш имиджа си и тези промени ще се отразят благоприятно на отношенията ти с близките. Ако си творческа натура в края на декември ще имаш възможност да създадеш шедьоври в музикалното или изобразителното изкуство, да напишеш прекрасни стихове или проникновена проза.

Звезден съвет
– не слагай на сърцето си проблеми свързани с предишни задължения. Вслушай се внимателно в собствените си усещания и те ще ти подскажат как да постъпиш. Ако изпаднеш в депресия смени обстановката, отиди на гости.

РИБИ 20.02 – 20.03

Началото на тримесечието няма да е спокойно за теб. Без да искаш ще провокираш разправии с близките около теб хора. Ако си наясно с вътрешните си противоречия ще се научиш да се справяш с раздразнението, търсейки неговата причина.

Така и за теб и за близките ти ще е по-лесно да преживеете този период. През октомври ще имаш висок сексуален потенциал, така че по-добре зарадвай любимия човек, изразходвай енергията си за удоволствие вместо за изясняване на отношения.

Ако въпросите, свързани с работа и личен живот, са актуални за теб, струва си да се погрижиш и за външния си вид, за да изглеждаш винаги красиво, елегантно и безупречно. След като вложиш известна сума в усъвършенстване на външността си при теб неочаквано ще дойдат интересни предложения.

През ноември е време за търсене отговорите на някои въпроси, работа над собствения мироглед и жадно поглъщане на знания, които постоянно споделя с нас живота. Възможно е в ръцете ти да попадне интересна книга, да ти се удаде възможност да гледаш необичайно емоционален филм или да отидеш на далечно и приятно пътешествие. Във всички случаи те очакват успех и добро оптимистично настроение. Възможно е да станеш твърде ексцентричен и на тази почва да възникнат конфликти.

В края на тримесечието ще си изпълнен с енергия и сили, и способност за всякакви подвизи. Очаквай приятни събития като висок хонорар, обществено признание или неочаквана, но приятна изненада от стари приятели.

Звезден съветнай-добре е да не взимаш прибързани решения, може да не ти достигне обективност в оценката на ситуацията. Най-важното е да се съсредоточиш и да бъдеш на нужното място в нужното време. Постарай се да не отлагаш проблемите, а да ги решаваш веднага. Използвай увереност в собствените си сили, за да се справиш с усложненията в личния си живот. Белият цвят е способен да те освежи и в най-деловата обстановка.

От утре търси тримесечния хороскоп по зодии в каре Хороскоп.

 

More from View Sofia

More All About Life