Следва

За 109 € до Истанбул и назад?!? Eyvallah, arkadaşlar!

Домашният принтер – средство за обучение и забавление

Училището е тук! Вълнувате ли се?

All About Life преди 5 години

Новата учебна година винаги носи неповторими емоции, неочаквани запознанства и копнеж за знания. Прекрачването на училищния праг отново ни изправя пред съвършено нови предизвикателства и е време да подготвите своите малчугани за това, което предстои.

Подготовката за училище винаги е изпълнена с много вълнения и може да бъде изключително забавна. Вероятно вече сте си изпълнили безкрайния списък с необходимите неща. Но освен задължителните пособия като моливи, химикалки, раници и тетрадки, детето ви има нужда от начини да изрази себе си, да развие въображението си и да се забавлява.

Предоставяме Ви няколко чудесни идеи, които ще ви помогнат да подготвите детето си за дните в училище. С тях забавленията през цялата учебна година са гарантирани!

Направете красива седмична програма

Какво по-удобно от това, училищната програма да е винаги под ръка на малчугана? Платформата Canon Creative park предлага оригинални визии, с които можете да украсите учебната програма на детето си и след това да я залепите на стената в детската стая.

Вдъхнете живот на всеки един проект

Училищните проекти винаги са повод за добиване на нови знания и развихряне на въображението. Помогнете на детето си да изпъква винаги с най-красивите и оригинални проекти като използвате цветен принтер. За тази цел ще ви е необходимо компактно, мултифункционално устройство, което с лекота да можете да използвате у дома.

Освежете стаята на ученика

Какво по-вдъхновяващо от цветно декорирана стая, в която вашия малчуган да прелиства с желание всеки нов урок. Разпечатайте любимите ви летни спомени директно от Фейсбук и Инстаграм, с помощта на големия сензорен дисплей на избрани модели принтери от серията PIXMA TS и ги аранжирайте на стената. Освен, че красивата декорация ще вдъхновява ученика, изработката ѝ ще ви помогне да прекарате повече време заедно със своето дете.

Забавлявайте се до безкрай

Децата обожават да творят в процеса на игра. Принтирайте цветни макети на автомобили, животни, картички и какво ли още не чрез платформата Canon Creative Park и дайте възможност на детето да запълни свободното си време с ползотворни игри, които развиват въображението му.

Спечелете цветен подарък

Превърнете аритметиката в пъстро забавление!

Само до 30.09, всяка покупка на принтер за дома PIXMA ви носи специална награда – цветен калкулатор Canon LS-100K. Той е частично произведен от рециклирани материали. Разполага с голям дисплей и широк набор от функции и винаги е на помощ, дори и при най-предизвикателните задачи.

More All About Life