Следва

Очаква се до 2030 г. около 200 милиарда устройства и хора да бъдат взаимосвързани

Need for speed: Ники Минаж и Люис Хамилтън са двойка ?

Wait... What?!?!

Celebrities преди 5 години

Lewis Hamilton and Nicki Minaj may have just made their Instagram debut as a couple a.k.a. Люис и Ники са новата звездна двойка.

От няколко дни насам светските клюки носят, че F1 състезателят и пищната певица са заедно, като двамата дори бяха забелязани да излизат от един и същи хотел.

По-наблюдателните пък "хванаха" Хамилтън в отражението на огледало на което Ники снима визията за деня си малко преди това. What an ultimate Instagram husband, a?

Преди няколко часа Люис вкара феновете в тотална изненада като публикува снимка с Ники - двамата любуващи се на залеза в Дубай, докато се кефят на бързите скорости на ATV-то.

 

Разбира се, че Минаж не му остана длъжна и "подари" на почитатели си друг кадър от романтичната ваканция с новото й момче.


Да си признаем, Люис Хамилтън и Ники Минаж като двойка - това не го очаквахме. Чудим се дали ще видим певицата някъде около финалната линия на руското GP тази неделя?

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 18 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.