Следва

MFW Пролет/Лято 2019 - Erika Cavallini

PFW Пролет/Лято 2019 - Rochas

21st-century Hitchcock heroine...

Runway преди 5 години

Animal print, изчистени кройки, шикозност и туктаме обемни дизайни ни показа Алесандро Делакуа в новата пролетно-лятна колекция за 2019-та година на Rochas.

За пореден път поклонник на минималистичното и семплотата главният креативен прокрадва мечтата си да ъпдейтне кутюр модата и да я направи по-приспособима за днешната жена.

Използвайки този сантимент и разкошни платове като: луксозен сатен, коприна, тежък филц и кадифе, Делакуа създава чисти рокли, които притежават цялото усещане на съвременна чувствителност.

Основните форми са малко по-занижени, част от кройките са с интересни пропорционални промени, върху, които е играно много внимателно. С две думи: Алесандро Делакуа не предлага никакви "измамни" визии и наред с всички радикални изявления, на които ставаме свидетели по време на Седмицата на модата, дизайнерът прави дрехи за целенасочената аудитория.

Разглеждаме колекцията в галерията горе>>>


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.