Следва

Гуинет Полтроу вдига сватба този уикенд

Summertime sadness by the lake или когато все още бяхме на ръба на хладното

Kiss me hard before you go...

All About Life преди 5 години

Сега, когато студът нахлува във все още чорлавите и пълни с пясък коси, повече от всякога искаме да сме by the lake и да глезим сетивата си с разкошно вино, храна, басейн и най-успокояващата гледка на няма и половин час път от големия град.

Вече прокрадналия се сякаш измежду пръстите ни уикенд прекарахме в прегръдките на любовта между планината и водата и между меките завивки на лукса на RIU Pravets.

Още миналият път, когато бе последният ден от последния уикенд на август, си тръгнахме с обещанието, че ще се върнем за ПОВЕЧЕ. Защото тогава, както и сега, сме напълно наясно, че съществата ни искат още, и още, и още: да се събуждат и заспиват с поглед към езерото, да се наслаждават на апетитни изкушения, да се потопят в Рая на СПА-то.

Стаята е двойна, гледката повече от невероятна... такава, че да те накара да притаиш дъх, а закуската и вечерята... толкова вкусни, че да ни накарат сега да покажем само детайли от един божествен СПА уикенд в RIU Pravets и да запазим другото за по-късно, защото в студените дни нищо не е по-топло от припомнените случвания.

Подарихте ли си вече уикенд този уикенд? Ако още се колебаете, галерията горе>>> ще разсее съмненията ви! УБЕДЕНИ СМЕ!

More All About Life