Следва

All eyes on shoes: Deichmann eсен/зима 2018 в 7 нюанса шоколад

We love: Levi’s x Джъстин Тимбърлейк

x2

All fashion преди 5 години

И едното име е синоним на иконичност, и другото име е синоним на иконичност, съвсем подобно като рекламната кампания на Acne Studios и никога не остраяващата Синди Крофорд.

Деним гигантите Levi’s и един от най-големите ни любимци Джъстин Тимбърлейк пускат съвместна колекция и съвсем не се шегуваме.

Заедно с екипа на дизайнерите на марката, певецът дава и нов облик на култови модели на лейбъла, добавяйки неочаквани детайли, цветове, принтове и променящи се силуети.


Вдъхновен от голямата си страст - музиката, Джъстин създава разчупени дизайни, които ще бъдат на пазара от 4-ти октомври.


"Дрехите са също толкова важни за изпълнителя и неговия творчески процес, колкото е и самата музика. Тази колекция с Levi’s е моят опит да споделя живота си с фенове", искрен е Тимбърлейк.



Levi's x Justin Timberlake включва няколко разновидности на 501 Slim Taper Trucker дънките на Levi’s, якета, памучни тениски и ризи, суичъри и дори шапки. Емблематичен елемент в колекцията обаче са камуфлажните якета, чиито принт е отпечатан с най-новата лазерна технология Project FLX.





More All fashion