Следва

Dettagli di Moda di Milano - Vol. 4

FASHION LOCATION: Gastrobar 6

Fashion location е там, където се чувстваш секси...

All fashion преди 5 години

Искаш да си Т-О-Ч-Н-О там, защото е хот спот, има същите като твоите вибрации, чака те с емоция, находка и букет от ароматите на живота. ТАМ ти си повече ТИ.

Днешната модна локация е скрита в сърцето на София, на точен адес улица "Хан Крум" 6 и, за разлика от предишната ни спирка, там няма да се разкрасяваме, а ще си похапваме, и то как!

Gastro Bar 6 е сравнително нова локация за града, но смеем да твърдим, че още от самото си появяване на картата, а именно - края на февруари 2016-та, успя да набере широка публика от почитатели на вкусната кухня. В това число, без срам, признаваме попадаме и ние, защото чисто по съседски всеки ден от работната седмица отскачаме до там за по един запечен миш-маш или омлет на плоча със сирена и броколи.

Както нашите приятели сами се представят, те искат чисто и просто да откликнат на всички кулинарни желания за бързо хапване с прясна и вкусна храна на фона на градска, стилна и приятна обстановка.

Макар и часът да е едва 10 сутринта, ние вече енергично крачим към прага на Gastrobar 6. За наше голямо удоволствие там ни посрещат с по чаша ароматно еспресо Dimello, което изпиваме на една глътка по италиански, вдъхновени от миланската седмица на модата, откъдето тъкмо се завръщаме.

Кофеинът влиза в действие в същата минута, а ние вече стартираме плануваните кадри, като темата ни откъм стайлинг се завърта около 90-те години на миналия век и Кейт Мос по това време. Не само защото кореспондира на актуалните в момента тенденции, но и защото смятаме, че страшно подхожда на средата - градска, непретенциозна, но изпълнена с прекрасен замисъл.

Докато чисто по момичешки се лутаме измежду сменените аутфити и хвърчащи наляво и надясно аксесоари, екипът на Gastrobar 6 любезно ни предлага порция ранен обяд, който, познавайки характера им, пък и нашия, няма как да откажем. Порцията скалопини от свинско бонфиле с ризото от горски гъби не се задържа дълго на масата и още преди да успеем за завършим кадрите, вече я няма.

Докато се храним сладко, хвърляме по поглед на дребните кадри от интериора, които остават запеметени в съзнанието ни почти толкова ярко, колкото и вкуса на ароматното ризото.

За финал, разбира се, идва и най-доброто. Домашната бисквитена торта с Baileys е толкова вкусна, че трие всички мисли за калории в главите ни, макар и да признаваме, поглезихме се с повече от една >>

Припомняме и другите ни любими модни локации тук.


Gastrobar 6 се намира на ул. Хан Крум № 6 и работи от понеделник до петък от 11 до 18. Телефон: 087 706 1976

More All fashion