Следва

Dettagli di Moda di Milano - Vol. 4

FASHION LOCATION: Gastrobar 6

Fashion location е там, където се чувстваш секси...

All fashion преди 5 години

Искаш да си Т-О-Ч-Н-О там, защото е хот спот, има същите като твоите вибрации, чака те с емоция, находка и букет от ароматите на живота. ТАМ ти си повече ТИ.

Днешната модна локация е скрита в сърцето на София, на точен адес улица "Хан Крум" 6 и, за разлика от предишната ни спирка, там няма да се разкрасяваме, а ще си похапваме, и то как!

Gastro Bar 6 е сравнително нова локация за града, но смеем да твърдим, че още от самото си появяване на картата, а именно - края на февруари 2016-та, успя да набере широка публика от почитатели на вкусната кухня. В това число, без срам, признаваме попадаме и ние, защото чисто по съседски всеки ден от работната седмица отскачаме до там за по един запечен миш-маш или омлет на плоча със сирена и броколи.

Както нашите приятели сами се представят, те искат чисто и просто да откликнат на всички кулинарни желания за бързо хапване с прясна и вкусна храна на фона на градска, стилна и приятна обстановка.

Макар и часът да е едва 10 сутринта, ние вече енергично крачим към прага на Gastrobar 6. За наше голямо удоволствие там ни посрещат с по чаша ароматно еспресо Dimello, което изпиваме на една глътка по италиански, вдъхновени от миланската седмица на модата, откъдето тъкмо се завръщаме.

Кофеинът влиза в действие в същата минута, а ние вече стартираме плануваните кадри, като темата ни откъм стайлинг се завърта около 90-те години на миналия век и Кейт Мос по това време. Не само защото кореспондира на актуалните в момента тенденции, но и защото смятаме, че страшно подхожда на средата - градска, непретенциозна, но изпълнена с прекрасен замисъл.

Докато чисто по момичешки се лутаме измежду сменените аутфити и хвърчащи наляво и надясно аксесоари, екипът на Gastrobar 6 любезно ни предлага порция ранен обяд, който, познавайки характера им, пък и нашия, няма как да откажем. Порцията скалопини от свинско бонфиле с ризото от горски гъби не се задържа дълго на масата и още преди да успеем за завършим кадрите, вече я няма.

Докато се храним сладко, хвърляме по поглед на дребните кадри от интериора, които остават запеметени в съзнанието ни почти толкова ярко, колкото и вкуса на ароматното ризото.

За финал, разбира се, идва и най-доброто. Домашната бисквитена торта с Baileys е толкова вкусна, че трие всички мисли за калории в главите ни, макар и да признаваме, поглезихме се с повече от една >>

Припомняме и другите ни любими модни локации тук.


Gastrobar 6 се намира на ул. Хан Крум № 6 и работи от понеделник до петък от 11 до 18. Телефон: 087 706 1976

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.