Следва

Win it: Еucerin DermoPure - Обновяваща грижа х 5

Обичта на известните: Кийра и Джеймс в Париж

Mon Chéri...

Celebrities преди 5 години

За любовта няма граници, и точно това ни го доказват тези двамата, които въпреки натоварения си график намериха време, за да се срещнат в най-романтичния град в света - Париж.

33-годишната Кийра Найтли и съпругът й - 35-годишният Джеймс Райтън, изключително рядко се появяват заедно на публични места. Папараци, обаче, успяха да нащракат звездната двойка на гарата в Париж.

Хармонични, комплиментиращи си стилистично, на кадрите актрисата и любимият й изглеждат повече от щастливо влюбени.


Влюбени сме в нейното комбо между Burberry и Chanel, както и в тези свежарски хипи слънчеви очила. А за него - той е като по учебник от глава до пети, въпреки че, може би, бихме сменили модела на слънчевите очила.


Всъщност, това е първата публична поява на двойката, след като Кийра призна, че половинката й е зарязал музикалната си кариера, за да може да гледа 3-годишната им дъщеря Еди и за да може тя да изпълнява задълженията си в киното.

Найтли издаде още, че първородната й наследничка е доста капризно дете и има проблеми със съня, но благодари на Джеймс, както и на майка си и сестра си, за това, че й помагат в трудностите в майчинството.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 9 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.