Win it: Еucerin DermoPure - Обновяваща грижа х 5
  •  

Win it: Еucerin DermoPure - Обновяваща грижа х 5

Мазната и склонна към акне кожа е под контрол!

Чистата кожа е удоволствие, което момичетата заслужаваме. Есента е отлично време да скрием несъвършенствата в някой отдалечен шкаф, пълен със спомени от фриволно лятно отношение към лицето, косата, кожата.

Не обичаме акне, не искаме мазна кожа, не харесваме компромисите с външността, още повече ако са преодолими лесно с малко помощ отвън. Искаме пълно наслаждение в новия хладен сезон, което си доставяме с нови покупки /sweater weather изисква масивни шалове и обемисти пуловери, в които да се изгубим/, прекрасни фешън комбинации, повлияни от ТенденцииТЕ Есен/Зима 2018, и гладка и сияйна, здрава кожа, която прави цялото още по-красиво.

Есен, гладка до последния детайл, постигаме сEucerin DermoPure, разбира се! Медицинската специализирана козметика от висок клас, която наистина лекува.

Повече за серията DermoPure - ТУК!

Гамата на DermoPure е богата и изчерпателна, всяка от нас избира своята комбинация от продукти за здрава и красива кожа, но днес в играта, ние и Eucerin предоставяме на пет от вас по една опаковка от вълшебния серум от серията, или т.нар.

Коментари: 6

M
m.plachkova (2018/10/13 / 14:39)
Az shte dobawq edna izqshtna ustmivka i rozovo chervilo.
Пух (2018/10/09 / 20:07)
Прегръдки и много много целувки е идеалното допълнение към съвършено чистата кожа.
L
lofihop (2018/10/08 / 07:00)
Тънка мека шапка с помпон и мъниста или пък клоше, според дрехите, и горещо кафе, за да ми стопли ръцето, душата и да ме зареди за новия ден, докато чакам на спирката и градът се събужда...
L
LatinoFiesta (2018/10/07 / 20:47)
Към моята съвършено чиста кожа с помощта на Eucerine Derma Pure бих добавила един моден аксесоар- нови очила и един емоционален аксесоар- ослепителна усмивка. Ако кожата ми наистина стане съвършено чиста, няма как да не съм винаги усмихната.
K
kamenovamila (2018/10/05 / 10:48)
Рокля с флорални мотиви, най-дебелата жилетка, и най-широката усмивка!
N
Nizi (2018/10/04 / 20:40)
Ще добавя един топъл пуловер и чай с ром пред камината.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.