Следва

PFW Пролет/Лято 2019: Isabel Marant

PFW Пролет/Лято 2019 - Off-White

gold medal goddesses...

Runway преди 5 години

Безупречната афера на спортното и модерното, че на всичкото отгоре и с привкус на злато.

Дефилето на Върджил Абло и собствената му марка Off-White ни изстреля направо в случването на игриво състезание, като дори самата котешка пътечка представляваше симпатична симбиоза от писта за тичане и ъндърграунд улица. Не стига това, ами рамо до рамо с Кендал Дженър и Бела Хадид в ролята на модели влязоха осем елитни атлетки, носителки на златни медали. Никак не изненадващо ревюто носи името Track and Field и се опитва да представи по възможно най-добрия начин, че Абло не само имитра спортна колекция с athleisure дух, а че наистина прави дизайни за реалния спорт. Все пак именно него дело са вече всеизвестните туту полички, с който Серина Уилямс се завърна на U.S. Open след майчинството.

Креативният издава, че концепцията зад колекцията му идва от това, че е твърдо решен да направи нова естетика, комбинирайки две неща, които не са свързани.

Leggings, cycling шорти и миксирани с свободни рокли и деконструктивни кройки и, разбира се, логото на Nike all over, защото все пак Върджил винаги трябва да колаборира с нещо или някого, нали така?

Цветовата гама е почти обичайната: от бяло, до млечно синьо, през неон, меко тревисто зелено и бежово, та до черно и animal print, който ще е от задължително естествено идните топли сезони.

И този път ни харесва, и не смеем да си кривим душите, защото този тюл и тези интересни решения със шлейфове носят известна доза приказност и романтизъм на фона на цялото ърбан/спорт звучене.

Цялата Track and Field SS19 разглеждаме в галерията горе>>>


More Runway

Dior Haute Couture AW25: ако гръцките богини спортуваха

Runway преди 2 седмици

Мария Грация Кюри ли е най-модерният дизайнер днес? Този въпрос си зададохме, виждайки новата колекция висша мода на италианската дизайнерка за френската модна къща. Мария Грация просто изостави традицията на корсажите и представи иновативен Sporty Couture.

Alexis Mabille и Stephane Rolland Haute Couture 2025 - Ода за мечтата за Париж

Runway преди 3 седмици

Двамата френски дизайнери създадоха и показаха колакциите си съвместно на Седмицата на висшата мода в Париж. За фантастичните силуети аплодисментите се оказаха нестихващи, а причината е разказаната история, или по-скоро мит, за Париж, който никога не спи.