Следва

PFW Пролет/Лято 2019: Isabel Marant

PFW Пролет/Лято 2019 - Off-White

gold medal goddesses...

Runway преди 5 години

Безупречната афера на спортното и модерното, че на всичкото отгоре и с привкус на злато.

Дефилето на Върджил Абло и собствената му марка Off-White ни изстреля направо в случването на игриво състезание, като дори самата котешка пътечка представляваше симпатична симбиоза от писта за тичане и ъндърграунд улица. Не стига това, ами рамо до рамо с Кендал Дженър и Бела Хадид в ролята на модели влязоха осем елитни атлетки, носителки на златни медали. Никак не изненадващо ревюто носи името Track and Field и се опитва да представи по възможно най-добрия начин, че Абло не само имитра спортна колекция с athleisure дух, а че наистина прави дизайни за реалния спорт. Все пак именно него дело са вече всеизвестните туту полички, с който Серина Уилямс се завърна на U.S. Open след майчинството.

Креативният издава, че концепцията зад колекцията му идва от това, че е твърдо решен да направи нова естетика, комбинирайки две неща, които не са свързани.

Leggings, cycling шорти и миксирани с свободни рокли и деконструктивни кройки и, разбира се, логото на Nike all over, защото все пак Върджил винаги трябва да колаборира с нещо или някого, нали така?

Цветовата гама е почти обичайната: от бяло, до млечно синьо, през неон, меко тревисто зелено и бежово, та до черно и animal print, който ще е от задължително естествено идните топли сезони.

И този път ни харесва, и не смеем да си кривим душите, защото този тюл и тези интересни решения със шлейфове носят известна доза приказност и романтизъм на фона на цялото ърбан/спорт звучене.

Цялата Track and Field SS19 разглеждаме в галерията горе>>>


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.