Следва

We love: Кая за Yves Saint Laurent Beauté

Dolce&Gabbana: The Only One

Dolce & Gabbana Beauty

Body преди 5 години

Dolce&Gabbana Beauty представя The Only One - нов аромат, който улавя същността на изтънчената и завладяваща женственост. The Only One разкрива нова страна от жената Dolce&Gabbana: нейното лъчисто сияние, нейният сияен чар и вродената ѝ радост от живота. Тя е център на вниманието на всяко събитие, тя е Единствената. Британската актриса Емилия Кларк е перфектното олицетворение на жената Dolce&Gabbana.

АРОМАТЪТ

Композицията на The Only One е изненадващо съчетание на цвят виолетка и кафе, което дава живот на този наситен и цветен гурме аромат. Интересната игра на противоположности и смесването на неочаквани нотки правят този аромат толкова привлекателен. The Only One се открива с виолетка, комбинирана с едва доловим брегамот за жизнен, свеж и сочен букет. В сърцето, съблазняващи нотки ароматно кафе са смесени с очарователен ирис. На финала, топлата база от ванилия и пачули придава осезателно успокояващ характер, който обгръща сетивата в цветна прегръдка.

ОПАКОВКАТА

Новата форма на флакона – правоъгълен, с масивна основа, е препратка към уникалността на жената The Only One. Прасковеният оттенък на аромата отразява нейната топла светлина, а златния пръстен под капачката добавя финален щрих към елегантния дизайн. Черната гланцова опаковка със семпли златни детайли подсилва усещането за изисканост и елегантност.

НОВАТА РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ

В последния си съвместен проект с Dolce&Gabbana Beauty, италианският режисьор Матео Гароне, заснема актрисата Емилия Кларк в Рим, в автентична тратория в стария квартал Трастевере. Подчертавайки нейната естествена топлина и характерен чар, режисьорът разкрива и таланта ѝ като певица. Филмът разказва историята на споделен момент между The Only One и нейните любими хора. Видеото започва с Емилия, която вечеря с приятели, а в близост група местни музиканти свирят известната италианска песен “Quando, Quando, Quando”. Окуражена от приятелите си, тя започва да пее и скоро е подкрепена от цялата публика в заведението. Нейният красив глас и естествено излъчване приковават вниманието на всички: тя е The Only One. За принт кампанията, фотографите Morelli Brothers улавят енергията на сцената, като показват цялата непринуденост и спонтанност на момента чрез черно бяла визия.

 

More Body