Следва

Българската Кая Гербер ще дефилира за CHANEL

PFW Пролет/Лято 2019 - Haider Ackermann

"Това е любовна афера и аз съм твоят мъж. Обичаш всичко около нея и него и как нещата се преплитат. Това е един вид взимане и даване назаем."

Runway преди 5 години

По време на парижката седмица на модата усилено наблюдаваме включването на все повече и повече модни къщи в унисекс течението, а колекцията на Еди Слиман за Celine е един от най-скорошните примери. Акерман също става част от тази вълна с едноименния си бранд, но неговото включване се отличава с абсолютен синхрон между дизайните. Те си кореспондират до такава степен, че е трудно да се различи кое къде започва, преплита се и свършва.

Брилянтно кореспондиращият си line up, в който отличителен белег стават много добрите костюми във всичките си особености, самият дизайнер определя така: "Това е любовна афера и аз съм твоят мъж. Обичаш всичко около нея и него и как нещата се преплитат. Това е един вид взимане и даване назаем."

Както споменахме по-горе, добре издържаните кройки стоят в основата на колекцията заедно с безупречния пепит, наблюдаващ се като повтарящ елемент. Деликатните етно мотиви всъщност влизат в ролята на акцент, но по един приятен и ненатрапчив маниер, едновременно с това оформящи тона на колекцията- графични златни бродерии по палтата и саката, наподобяващи палмови листа.

Освен костюмите в колекцията наблюдаваме още ефирно наслояване на пластове и женствени кимона, които обаче заемат много по-малка част от общото цяло, отколкото сме свикнали да наблюдаваме по принцип. Силните цветове, разбира се, като отличителен почерк на Акерман, се наблюдават в пълно изобилие - шафран, наситено оранжево, зелено, бургундско и жълто>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.