Artistry Studio & NY: Цветове и 24/7 силни усещания!

Artistry Studio & NY: Цветове и 24/7 силни усещания!

Красотa, вдъхновена от жени, които живеят, работят и се забавляват в най-яките градове в света. Първата спирка е Ню Йорк!

Модният месец сложи своя край в Париж и след като разгледахме най-доброто от всички ревюто за сезон Пролет/Лято 2019-та е време да обърнем поглед към - друго фешън нещо ни е приковало вниманието ни, чието начало, подобно на седмиците на модата, е Ню Йорк.

Голямата ябълка е първият град, в който козметичния гигант ARTISTRY ще представи новия си бранд – Artistry Studio. Развълнувани сме и още как, защото има само две неща, които обичаме точно толкова, колкото модата, а именно - гримове и шоколад!

А какво по-хубаво от колекция, която олицетворява един от любимите ни градове, приютил "Сексът и градът", например? Какво предстои да видим от Artistry и Artistry Studio в редовете долу >>>

От страстна до прекрасна, от създател на правилата или до този, който ги нарушава, вдъхновен от модата или пък обсебен от гримовете – ARTISTRY представя Artistry Studio, един нов бранд за любители на красотата, вдъхновен от най-горещите точки по света.

Всяка една уникална градска колекция вплита изкуството, културата и модата, които карат един град да процъфти, в лимитирана серия продукти, които предават неговите цветове и текстури. Всеки може да се гримира така, както му харесва, с продукти, които насърчават всеки да изрази своята автентичност. Първата спирка от турнето е Ню Йорк – град, изпълнен със светлини, цветове и 24/7 силни усещания!

Старт на тази обиколка из света дава Андреа ДеВос, успешен предприемач, експерт по красотата и трето поколение наследника на основателите на Amway. Като глобален инфлуенсър за Artistry Studio Андреа споделя своите наблюдения върху индустрията, както и полезни съвети за всяка колекция.

„Научих много от собствения си бизнес и цялата индустрия за продукти за красота. Нямам търпение да помогна и насърча други жени, които се вълнуват също толкова много от света на красотата, колкото и аз.“сподели Андреа ДеВос.

Брандът Artistry Studio също така ще си партнира с местни артисти, които ще създадат визията на опаковките на всяка колекция, вдъхновена от всеки град.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.