Следва

Дизайн за вдъхновение: Delphi Lux Theatre, Berlin

Балет + Високи скорости = Сергей на пистата

Goddammit...

Celebrities преди 5 години

Като цяло, искаме да се омъжим за него, нищо, че той не знае, от много време насам. Сергей Полюнин удобно се е настанил в сърцата ни и няма никакво намерение да се маха от там.


През изминалия уикенд лошото момче на балета се озова на доста нетипично за него място или не съвсем? Сергей стана част от руското GP тази неделя?


Адреналинът, свръхскоростите и ревът на двигателите определено са подействали по особен начин на Полюнин, който след преживяването сподели: "Да дойдеш и да видиш Гран При лично е неописуемо преживяване. Има толкова много скорост, движение, адреналин ... наистина е голямо удоволствие! Миризмата на горещи гуми и тежките вибрации, които усещаш чак в гърдите си!"


Ние си признаваме, че по-добра комбинация от балетиста Сергей Полюнин и Формула 1 едва ли съществува, а ако не мислите така, убедете с кадите долу>>>














More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 22 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 18 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.