Стари, но златни: как да НЯМАМЕ акне

Стари, но златни: как да НЯМАМЕ акне

И нещо назаем от нас...

Нещо ново, нещо старо и нещо назаем. Изпускаме нещо синьо, защото няма да говорим за сватба, а за проблемна кожа и акне.

...............................................................................................................................................................
Тук е новата ни игра, в която главен герой са 5 продукта от новата серия на Eucerin - DermoPure, серум Обновяваща грижа за кожа, склонна към акне. Условието е кристално ясно и привлекателно, като кожата ни, вижте!   
................................................................................................................................................................Събираме се цялата Редакция около кръглата маса в офиса и като рицарите обсъждаме нашите трикове за гарантирана победа - постигане на перфектна гладка кожа без несъвършенста. Обменяме идеи и припомняме позабравени стари трикове, които да вкараме в дневната си рутина.Намесват се семейни тайни, наследени от баба и мама, и техните хитринки за прекрасна кожа, някоя стара статия от време оно, която случайно сме намерили, но е ефективна и до днес.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.