Следва

Flack back: Таня Илиева за Margiela преди почти 10 години

PFW Пролет/Лято 2019 - Balenciaga

Presence is the key. Now is the answer...

Runway преди 5 години

...Така Демна обясни подхода си за създаване на новата колекция. Импулсивно заел доминация в модата, талантливият накара публиката да възприеме шоуто като изживяване на друга реалност, ситуирайки ги в дигитален видео тунел.

Новото предложение никак не бяга от добре познатия стил на къщата, инкорпорирайки актуални новини, надграждащи естетическото задоволяване на очите. Разглеждайки тейлоринга и качествата му, Гвасалия провокира креативността си да създаде нови кройки за дамите и мъжете от новите поколения.

Изчертавайки строга линия на увеличени рамене и подчертана талия, свободни силуети, възли, обеми и семпли форми, дизайнерът залага на многообразие от палта, тренчове, поли, ризи и рокли с впечатляващо присъствие в модното изразяване. Визиите са допълнени от съответни чанти, очила, бижута и изключително фешън обувки с висок ток.

Смесицата на деним, коприна, кожи, габардин и жакард циркулира в гамата на черен базис обогатен от яркостта на многоцветните, агресивни акценти, в цикламено, синьо, жълто и зелено. За разкош, колекцията кореспондира с принтирани десени на вериги, лога, фотографии и айфелови кули.

Повече от колекцията с извънземни параметри  в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.