Следва

Win it: „Aутопсия на една любов”

Не си ТИ, когато си депресиран! Портрет на една градска истеричка

Лотосоник - моят принц, ала без кон...

Health преди 5 години

Ако съберете 10 човека и направите анкета между тях с въпрос "Какво е първото нещо, което им идва наум, когато чуят моето име?", гарантирам, че 8  ще отговорят "променливото настроение", а останалите 2-ма вероятно ще заложат на цвилещия ми смях.



Не, не се гордея с отговорите, напротив, но пък не мога да кажа на черното бяло. Такава съм, дали от зодията /Близнаци/ или защото съм с нерви лабави - нямам представа, но фактите са си факти.

И така, моите настроения се сменят през три минути и половина, а опциите са базовите: тъжна, спокойна или щастлива, като всяка си има и цветущо допълнение, за да е пълен фарсът. От всички изброени обаче сякаш съм фаворитизирала тъжните нюанси. Отличавам се с върла меланхолия, която обичам да разпръсвам навред, особено през есенно-зимния сезон. Възползвам се от всеки миг, за да потъна в моя свят със сивкав цвят /има рима/, да вкарам доза самосъжаление, да насълзя очите и да си пусна някоя симпатична класическа мелодия, която да ме отведе далеч, далеч оттук. Звучи като сценарий на някой блудкав романтично-самоубийствен филм, но, преди да се смеете, замислете се, че това са палитрите на моя живот и ме съжалете.



И докато през 87% от времето живея в баланс със себе си /въпреки че винаги съм твърдяла, че най-токсичната връзка в живота ми е с мен самата/, на хората около мен, моята драматична депресирана персона понякога им идва една идея в повече. Силно вярвам, че в мен живее необходимата доза съобразителност и се старая максимално да спестявам личностната си драма на околните, но понякога нещата излизат извън контрол.



В такива моменти имам нужната подкрепа в една малка цветна опаковка с 20 таблетки в нея и името Лотосоник. Моят принц без кон, който ми помага да овладея всяко  кривване от правата.
Благодарение на изцяло натуралните съставки: диоскорея, лотос, туя, китайска фурма, бяла черница, еритрина, еуфория лонгана, Лотосоник помага да подобря настроението си без никакви странични ефекти. Комбинацията от "подправки" има вълшебен ефект върху нервите, спокойствието и цялостната ми осанка, и за отрицателно време премахва мрачния воал около лицето, заменяйки го с усмивка и присъщата ми доза сарказъм.



С две думи: любовта между нас беше от пръв поглед. И понеже ден, изпълнен с толкова много емоции и настроения, колкото моя, обикновено пречи на нощта и редовно имам проблеми със съня, отново решението е Лотосoник. Точно затова имам по една опаковка, и в чантата, и на нощното шкафче, в близост до леглото, за да съм спокойна, че ще е винаги до мен. 

2 пъти на ден по 1 таблетка - чудото се случва и депресията изчезва. Какво повече ми е необходимо?! Препоръчвам горещо на всеки, който се припознава в моето личностно описание, и знайте: You are not alone! И Лотосоник е винаги ТУК за нас!

 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.