Следва

She is back: Катрин най-сетне се показа

Win it: „Aутопсия на една любов”

Душата, когато чете...

All About Life преди 5 години

Have we got news for you? Една странстваща книга търси ръцете, които да я разгърнат. Абсолютно прекрасната „Aутопсия на една любов” на Виктор Пасков е горещо препоръчано четиво, което в едничък, много ценен екземпляр ще намери някого от вас.

За да бъде твой екземплярът от "Аутопсия на една любов", предоставен ни любезно от издателство Сиела, отбележи в коментар под статията едно име. Може да е всяко име, на скрита или явна любов, стара или нова, на известен или неизвестен човек, на приятел, близък, дори звезда.
Срокът е от днес 3/10 до понеделник 8/10 включително! В края на деня тогава ще изтеглим новия притежател на романа. 


След „Балада за Георг Хених”, която през 2018 г. получи заслужено място в задължителната учебна програма, и Германия, мръсна приказка”, в ново луксозно издание с твърди корици на българския пазар излиза и „Аутопсия на една любов” – най-оспорваният роман на писателя, журналист и музикант Виктор Пасков.

Всичко започва, когато завърналият се в България за годишния си отпуск музикант Чарли среща Ина – фаталната жена с неочаквано призвание: да бъде нечий греховен инструмент. И с репутация, която не може да се сравни дори с една нощ, прекарана с нея. Когато Ина я няма, следва самота, а празнотата в България от края на 60-те става oще по-осезаема. Едно загубено поколение си отива. А „небесният биг-бенд” става все по-многоброен.

Побеждава ли любовта всичко или страстта успява да изпепели всички пътища между две „бездни”, прегърнали се за един кратък миг?

„Аутопсия на една любов” е унищожително саркастичен и фатално откровен роман, в който акордите на саморазрушението – социално и личностно, както и на творческия порив, се врязват в читателското сърце.

Страст, джаз обич, приятелство и смърт се преплитат в скандална, но наситена с емоции изповед, в която „музиката може и да убива”, но обичта побеждава и в смъртта.
 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 14 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 14 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.