Следва

Кейт Хъдзън стана мама на бебе #3

Не си ТИ, когато си депресиран! Истории от живия живот

По действителен случай.
Само, ако знаеше за
Лотосоник® тогава...

Health преди 5 години

Когато в началото на септември, след повече от месец, изкаран с любимите си хора и занимания и на любимите си места, Вера отново замина за Испания, където работи от година, за първи път се почувства странно. Някак изцедена, дори изморена, въпреки фантастичната дълга ваканция. Почувства стягаща, гърлена болка, сякаш някой я души. Усети непознати досега напрежение и бодежи в гърдите. Стомахът й се разбунтува и отказа да приеме любимите й храни и напитки. Преследва я, като неотлъчна сянка, някаква необяснима тревожност.



Имаше нощи, в които се въртеше непрекъснато в леглото, погълната от хаотични мисли, блъскащи се в главата й като ледчета в шейкър за коктейли. Редуващи се с други, в които времето да се наспива й бе напълно достатъчно, и все пак на идната утрин бе разрошена, отпаднала и преуморена. Не можеше да се концентрира над елементарната рутина на работата си в офиса.



По-идиотското беше, че колегите й, с които още в самото начало успя да намери общ език и интереси, сега я дразнеха неимоверно много, дори само с присъствието си. Побъркваше я и фактът, че вече за трети ден - за Бога!, в кичън-рума няма от любимото й кафе. Както и това, че много симпатичната иначе женица, която късно вечер подрежда хаоса след всички на 17-ия етаж в сградата, премества мишката на лаптопа й отляво на бюрото. Тя, която никога не е имала проблеми с комуникацията и подхода си към което и да е човешко същество, сега се чувстваше слаба, нервна и неспособна. Сякаш тялото й бе разбаласиран самолетен полет, а главата й тежеше като куфар с есенни дрехи.



Вера, въпреки вътрешната си борба, все пак посети препоръчания доктор. Четвърт час. Цели 15 "ужасно дълги" минути бяха нужни на лекаря, за да открие симптомите и да установи причината за нейното дискомфортно състояние. През това безкрайно до болезненост време, в главата й търчаха в щур галоп стадо подивели мисли! Не е бременна - беше в цикъл, когато отлетя за Мадрид. Няма как да е в менопауза - едва на 32 е, има време за още две деца! Не е някоя от "онези" коварни болести, поглъщащи хората веднъж и завинаги - лично се бе сблъсквала с "такива" проблеми и последвалите ги медицински грижи към неин роднина. Какво, по Дяволите, е тогава?!?



"Стрес, паника и депресия, мила Вера!", бе отговорът на доктора. "Неоснователните" за теб раздразненост, вътрешен дисбаланс, болки в главата и други части на тялото, липса на апетит, нежелание за нови знания, апатия, неохотата и в същото време - страх от и към заобикалящото те, се дължат на депресията, в която без да искаш и знаеш, си изпаднала! Връщайки се към работния шаблон и "оставяйки отново" най-обичните за теб същества - малкото си дете, любящия му баща, твоите роднини и приятели, си причинила на организма ти нещо, с което той е започнал да се съпротивлява"...



Това наистина се случи на приятелка. И може да "дойде на гости" при всеки един от нас! Абсолютно никой, в забързаното ни ежедневие, не е застрахован от стреса и паниката, на които сме подложени. Както и от последствията им, а именно - депресията, неизменно вървяща след тях. ViewSofia откри най-доброто за избягването на подобна ситуация и като верен приятел веднага споделя инфото! Намерете в най-добрите аптеки хранителната добавка Лотосоник® на VPharma, комбиниран растителен продукт, подпомагащ регулирането на нивата на тревога и напрежение и спомагаща за възвръщането на вътрешния баланс и спокойствие.



Лотосоник® съдържа екстракт от семена на лотос, както и други дестилати от растителен произход, благоприятстващи нормалното функциониране на нервната система - Диоскорея, Nelumbo nicifera Lotus, Biota orientalis, Ziziphus jujube, Morus alba, Erythrina variegattae, Еuphoria longana. Благодарение на мощната си растителна комбинация, Лотосоник® е предпочитана хранителна добавка във Виетнам и Русия за справяне със синдрома на безпокойство, преумора и безсъние, както и застрашителния бърнаут, известен още и като "синдром на мениджъра".



От древни времена било забелязано удивителното свойство на лотоса да успокоява нервната система. За да постигнат по-дълбока медитация, будистите палели благовония от лотос. Екстрактът от него, добавен в чая или виното, при системна употреба успокоява и създава усещане за приятно отпускане на всяка клетка в тялото. В такова състояние човек престава да мисли за грижите и проблемите, и тихо се наслаждава на настоящия момент. Лотосът е едно от най-уважаваните растения на Изток, това е и причината той да е част от фолклора, митологията и религията на много народи. Лотосът е символ на плодородието, красотата и чувствеността, възраждането, чистотата и божествената мъдрост, олицетворява възможността на човек да развие своето съзнание и да постигне съвършенство. Екстрактът от цветовете му с успех се прилага в традиционната и съвременна медицина и козметика.



Както знаем, в йогата стойка "Лотос", имитираща формата на цвета на растението, е една от предпочитаните, заради анaтoмичния фoĸyc върху гpъбнaчния cтълб и тepaпeвтичното пpилoжeние спрямо ишиacа. Както и другите многобройни пoлзи, като уcпoĸoявaнето на мoзъĸa, стимyлиpaнето на тaзa, гpъбнaчния cтълб, ĸopeмa и пиĸoчния мexyp, рaзтягaнето на глeзeнитe и ĸoлeнeтe, пoлoжитeлнoто въздeйcтвие пpи мeнcтpyaлeн диcĸoмфopт. Твърди се, че аĸo по време на бременността се пpaĸтиĸyвa пoзa Лoтoc, раждането ще е пo-лecнo и безболезнено.

*Внимание!!! От фирмата производител ВЕТПРОМ АД предупреждават таблетките да не се ползват от лица под 18 години, като заместител на разнообразното хранене и по време на бременност и кърмене!

More Health