Следва

Слиман проговори след критиките за новия Celine

The Best of SS19: Най-добрите визии от подиума

Всяка една от изминалите вече модни седмици оставя специфичен послевкус след себе си...

Runway преди 5 години

...чисто стилово, но и още като настроение. След като проследихме отблизо колекциите, както и още стрийт стайл изборите на модните ентусиасти, сега се заемаме с едно последно, но крайно задоволително визуално обобщение на модния месец за сезон Пролет/Лято 2019.

В богат подбор от кадри селектираме най-добрите визии, показани на котешката пътечка от измежду всички дефилета, на които станахме свидетели в четирите горещи точки. Обичайните заподозрени, олицетворяващи по един или друг начин естетиката на конкретната модна столица - Tom Ford в  Ню Йорк, Simone Rocha в  Лондон, Prada и Versace в  Милано, както и Louis Vuitton и Chanel в  Париж, не са единствените, заслужили място в селекцията.

В акценти за сезона се превръщат още и немалкото дизайнерски дебюти начело на големите централи, повечето от които, но все пак не всички, се приемат възторжено - Рикардо Тиши за Burberry, Пол Андрю за Salvatore Ferragamo и Еди Слиман за Celine>>>

Най-доброто от седмиците на модата за сезон Пролет/Лято 2019-та разглеждаме
в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.