Следва

Healthy bubbles: Защо да миете лицето си с газирана вода?

Щерката на Кейт Мос стана лице на Marc Jacobs Beauty

Крушата не пада по-далече от дървото...

Celebrity beauty преди 5 години

Очевидно дъщерята на Кейт Мос е твърдо решена да преследва стъпките на известната си майка в модната индустрия.

Лила Грейс е лицето на кампанията на новата пролетна колекция с козметика на Marc Jacobs.


"Красотата, спокойствието, упоритата работа и любезността на Лила правят този проект още по-специален, отколкото си представях. Тя лесно и грациозно влезе във всеки образ, който заснехме. Благодаря ти, Лила Мос, че стана част от нашата специална история. И благодаря ви, Кейт Мос и Джеферсън Хак, за привилегията и възможността да работим с дъщеря ви", каза самият Марк Джейкъбс за работата с младия модела. 

16-годишната наследничка на именитата икона от 90-те и Джеферсън Хак, основателят Dazed Media, застава пред обектива на легендарния Дейвид Симс, а из социалните мрежи вече се въртят част от божествените кадри.А по-любопитното е, че Лила замени Кая Гербер, която доскоро бе рекламно лице на Marc Jacobs Beauty.

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя