Следва

Само 33 милиона и имението на Дейвид & Вики може да е ваше

All summer long: Скрихме лятото by the lake

It's the simple things in life, like when and where...

All About Life преди 5 години

Сгушени уютно в пуловери, които нахално напомнят, че вече е време да пием греяно червено вино до камината, се присещаме за последните топли дни, които прекарахме by the lake, глезейки сетивата си с разкошна храна, студено бяло вино, рай от спа процедури и най-успокояващата гледка на няма и половин час път от големия град.

RIU Pravets притежава сърцата ни и неслучайно редовно се връщаме отново и отново. Ситуиран в прегръдките на любовта между планината и водата, резортът ни глези с от всичко по много.



Обещахме да ви покажем всичко, а не само детайли, от един божествен СПА уикенд в RIU Pravets, защото вече не искаме да пазим нищо за по-късно.

В ранния, невероятно красив октомври, въпросите са ДВА: къде и кога? Отговорът е един: в RIU Pravets, още утре! Защото през уикенда е хиляди пъти по-изкушаващо да се превърнеш в изкушение! А сега, специално с 15% отстъпка!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 13 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 13 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.