Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 08.10 - 14.10

Кими съди бодигарда си за $6 милиона

Застрахователната компания на риалити звездата повдига дело срещу бившия й охранител...

Celebrities преди 5 години

Точно две години след като стана жертва на обир по време на парижката модна седмица, застрахователите на 37-годишната риалити звезда, Ким Кардашиян, започват съдебен процес срещу вече бившия й бодигард - Паскал Дювие.

Обвинението се повдига на основание "неспазване на професионалните задължения", а сумата, за която се борят адвокатите на Кардашян е от нескромните $6.1 милиона. Като основание са колосалната сума, застрахователите изтъкват, че стойността на бижутата, откраднати от съпругата на Канйе Уест, надхвърля $10 милиона.

Само месец след травматичното преживяване, екипът на Ким съобщава, че Паскал вече не работи за фамилията Кардашян-Дженър-Уест, а към днешна дата - Дювие вече бива и съден.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 20 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.