Седмичен ХОРОСКОП - 08.10 - 14.10

Astro преди 5 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Родените под знака на Овен, са изправени пред седмица, в която разумни и практически решения или пък непредвидени промени ще помогнат за постигането на успехи в личен и професионален план. Сега най-важното е да не предприемате емоционални и импулсивни действия, разчитайки на интуиция, предчувствия и може би неправилни съвети.

През предстоящата седмица неочаквани срещи и разговори с хора от вашето минало (съученици, колеги от предишна работа, бивши съседи или забравени познати), най-сетне ще се състоят. Много от вас ще получат неочаквана покана за среща или събиране. За ваш късмет изненадите тази седмица не са никак малко, а повечето от тях ще бъдат свързани с вашите най-близки.

Седмицата ще бъде емоционално сложна за тези от вас, които ще пътуват. Това важи особено за тези, които ще трябва да пътуват по работа, а не заради развлечение.

Романтичните ви преживявания тази седмица ще бъдат положителни, интересни и повече от интригуващи - наострете сетивата си. Взаимоотношения ви с представители на зодия Риби, Рак и Скорпион ще бъдат особено емоционални.

 

Етикети

Хороскоп

Още от Astro