Седмичен ХОРОСКОП - 08.10 - 14.10

Astro преди 5 години

Меркурий навлиза в Скорпион от 10-ти до 31-ви октомври - в личен план това често означава старт на прикрита или дори тайна кореспонденция, която за момента решавате да запазите в тайна. Периодът също се характеризара като време, в което от първо лице ще се убедите, че агресията е естествената и донякъде оправдана реакция на острия ви език от околните. Посредством именно това положение на Меркурий, изразявате емоциите и чувствата си безстрашно, упорито, страстно и дори безразсъдно. От смели предложения на ръба на неприличното до финото съвършенство на ясното произношение, всеки детайл от провежданите пред седмицата разговори действа като силен тласък на всяко начинание.

Венера в Скорпион образува квадрат с Марс във Водолей (10 октомври - 20 октомври) и тази позиция създава напрежение и става предпоставка за поява на препятствия между силите на Любовта и тези на Съпротивата. Известни сътресения могат да бъдат очаквани в романтичните ви отношения, а силата на връзката ви ще покаже посоката, в която ще се развият тези отношения. Болката от раздяла или скръбта по несподелена любов може да бъде един от симптомите на този период. От друга страна възникналите трудности при тези изпитания могат да укрепят силата на любовта и въпреки че понякога е много трудно да издържите на конфликтите, свързани с любовта, те са и необходим процес, за да се гарантира автентичността на връзката.

От 12-ти до 15-ти октомври Меркурий в Скорпион образува секстил със Сатурн в Козирог и настъпва момент, в който ще се обсъждат трудности и ще се направят колективни заключения за това как най-добре да се справим с проблемите или отговорностите си. Този аспект дава на хората възможност да научат жизненоважни уроци по отношение на границите, ограниченията, отговорностите и своевременни завършеци.

Новолунието във Везни на 9-ти октомври е моментът за затвърждаването и хармонизирането на отношенията ни с приятели и партньори, както и времето за ново приятелство и нова работна позиция. Новите правила определят стандарта за това как да създаваме по-хармонична среда. Не всички неща са индивидуално контролируеми - запомнете го. За да започнем отначало, Новата Луна ни напомня да потърсим вътрешен мир.

 

Етикети

Хороскоп

Още от Astro