Следва

Кейт Х. показа бебето

CRAZY DAYS в eMAG

Есенното издание на една от най-популярните кампании на онлайн ритейлъра идва с над 15 000 атрактивни оферти.

All About Life преди 5 години

Точно в 7:00 ч. на 9 октомври (вторник) в сайта на eMAG започват четири поредни Crazy Days. До 12 октомври (петък) в електронния магазин ще се предлагат над 15 000 неустоими оферти сред широка гама продукти – електроника, черна и бяла техника, здраве и красота, хоби, мода, стоки за дома и за децата и много други.



Една от най-популярните сред клиентите кампании на eMAG включва както артикули на интернет магазина, така и интересни предложения от неговите партньори в Маркетплейс.
Освен това, в периода 9-12 октомври продуктите, предлагани от eMAG, на стойност над 499 лв. ще могат да бъдат закупени на изплащане без оскъпяване с „УниКредит Кънсюмър Файненсинг“.

За най-нетърпеливите, в 18:00 ч. тази вечер на emag.bg ще бъде активирана специална страница, на която ще са анонсирани няколко от офертите, както и съвети към клиентите как да следят за актуалните предложения на онлайн магазина.

Есенното издание на Crazy Days идва с добре познатите предимства на пазаруването от eMAG: различни методи на плащане, доставка до посочен адрес, до офис на куриер или до клон на Български пощи в цялата страна, проверка на пратката на място при доставка и връщане до 30 дни.



 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.