Следва

„Контраплан” предстaвя три филма за възможните граници на мечтите

„Обичайните заподозрени“ откриват ново място в София - „Кино „КУЛТУРА“

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ поставят началото на програмата на едно от най-интересните нови пространства в София.

All About Life преди 5 години

Гостуването им е специално подготвено за „Кино „КУЛТУРА“ и е своеобразен музикален филмов проект на групата. Единствено в „Кино „КУЛТУРА“, „Обичайните заподозрени“ ще изпълнят песни и инструментални композиции от любими български.



Дизайнът на „Кино „КУЛТУРА“ е своеобразен декор, разположен сред три основни екрана. Интериорът е изграден от различни кино референции и елементи, които го превръщат в едно от особено редките тематични места в града. Това внимание и любов към киното е закодирано още в име на мястото. Кино „КУЛТУРА“ е едно от емблематичните стари кина в София. В миналото то се е намирало между ул. „Солунска“ и ул. „Граф Игнатиев“. Имало е два салона и филмова програма от цял свят. Било е сред знаковите софийски киносалони.



Отдавайки почит на вече несъществуващото кино, стремежът за настоящето „Кино „КУЛТУРА“ ще бъде да се превърне в уютно и убежище в центъра на града.



Неговите мобилни пространствени решения ще позволяват разнообразен диапазон от кино, сценични и музикални събития. То ще е място за изкуство, добро прекарване и срещи с приятели.


 

адрес: ул. Сан Стефано 22


 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 4 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.