Следва

Don't do it: НЕ на drop waist роклите!

Bridal Fall 2019 - Anne Barge

Креативният директор на една от най-успешните сватбени къщи Шоун Джейкъбс познава пазара и съответното му търсене, за да бъде достатъчно предпазлива откъм експерименти със силуетите на роклите.

Runway преди 5 години

В това отношение еволюцията се случва наистина бавно и поне за близкото бъдеще обемните пухкави поли, както и тези с Трумпет линия няма да изчезнат от хоризонта. За сметка на това обаче наблюдаваме значителни промени що се отнася до използвания материал, декорациите и дори сложните конструкции.

Дизайнерката, която преди да започне да се занимава с мода, е била архитект, признава, че черпи вдъхновение за есенната колекция 2019 на Anne Barge именно от модерната архитектура, пренасяйки на пръв поглед дребни детайли от известни сгради в дизайните си. Това начинание се превежда предимно под формата на интересни текстури и структури. Прекрасно направените силуети, които са всичко друго, но не и непретенциозни или пък бохо по какъвто и да е начин, идват преразгледани в структурираната материя микадо, позволяваща изграждането на сложни обеми и форми, подчертаващи красотата на женското тяло в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.