Следва

Спечели Kwiat Exclusive: Момиче на коя тенденция си?

The Holy Vagina & още за нея

"ФОТОНА", здравей! Чао, щъркел!

Health преди 5 години

Без бавене, без болка, без разрези, без белези, без анастезия и въобще без притеснения!



Това би поискала всяка от нас, сблъсквала се с гинекологични проблеми, защото са свързани с онази съкровена част от тялото, чието име - Вагина, е почти табу в ежедневните разговори, което не пречи на спецификата на интимните усложнения да карат нежния пол да се чувства уязвим и несигурен. Защото успоредно с вагина, обичайно сме свикнали да се споменават думи като скалпел, форцепс, медицински конец, хирургически шев...

Настръхващо е, да! За щастие, медицината и науката напредват бързо и ръка за ръка, с което определено ни помагат за по-лесния и безболезнен изход от тези лични и неприятни изпитания!



Днес говорим за деликатната ни зона и тайната й връзка с модерен лазерен апарат, с уговорката, че има много причини ТЯ до ГО обожава. В Медицински център Фемина вече откриваме и новативната техника Fotona SP Dynamis, която предлага изключително неинвазивни методи за диагностициране, отстраняване и рехабилитация на редица гинекологични проблеми. За да е спокойна вагината и нейната единствена собственичка.

Защото нашата полова система, за която странно защо понякога се смущаваме да говорим директно, както всички останали части от тялото има своите страдания и болежки и нуждата да се отърве от тях. Обаче, кого и как да попитаме, всеки път е тема деликатна, и често оцветява лицето ни в червено.



Защо обаче "трябва" да се смущаваме да задаваме въпроси, които най-често се превръщат в монолози на вагината, никому все още не е ясно. Затова още този петък, 12-и октомври, от 13:00 ч., в помощ ще ни се притече уебинарът, организиран от М.Ц. "Фемина". Уникалното събтие, на което ще говорят управителят на М.Ц. "Фемина", доц. Румен Димитров, и д-р Росица Денчева, един от най-уважаваните специалисти по дерматология и венерология в България, които ще "си позволят" да дискутират съвсем открито и в най-подробни детайли темата. Всеки може да се включи он-лайн на страницата на събитието, да зададе своите въпроси открито или на лично съобщение, и да просветли половата си култура, едновременно повишавайки дамската си увереност.

Във "Фемина" всички жени могат да потърсят професионална медицинска помощ, без да изпитват притеснения от болезнено лечение или тежка операция. Уникалните терапии, които предлага Fotona SP Dynamis, са специално разработени за лечение на най-често срещаните гинекологични проблеми при жената. Апаратът действа на фототермален принцип, който е безболезнен и високо ефективен, а терапиите са неинвазивни. Апаратурата навлиза във все по-широка употреба на Стария континент и според световно признатия специалист по урогинекология и член на управителния съвет на Интернационалната урогинекологична асоциация в Европа, проф. д-р Адолф Луканович е абсолютна иновация от бъдещето.

Кои са предимствата на лазерната терапия Fotona SP Dynamis? Липса на разрези и анестезия, неинвазивност, бързина и простота на изпълнение, висока успеваемост и удовлетворение на пациента. Леченията, които апаратът предлага, облекчават проблеми като вагинална атрофия, синдром на вагинална релаксация, стрес-инконтиненция, генитален пролапс, диспареуния (болезнен полов акт). Лазерът позволява извършването и на други естетични манипулации, като отстраняване на кондиломи, пигментации и др. В медицински център Фемина за нас се грижат специалисти с индивидуално отношение към всеки от пациентите, с цел поставяне на най-точната диагноза. Клиниката е с основна насоченост към бременността, майчинството и проблемите на жените в различните им възрасти и осъществява пълния обем извънболнична медицинска помощ в акушерството и гинекологията, както и редица високоспециализирани и тясно профилирани дейности, изискващи специална апаратура и квалификация.

За абсолютни постижения без нежелани странични ефекти, Fotona предлага четири нови лечения – IncontiLase®, IntimaLase®, RenovaLase® и ProlapLase®. С тях се постигат забележителни резултати и се подчертава значението на лазерната технология за бързото революционализиране на гинекологията с нова иновативна, високоефективна и неинвазивна терапия.

IncontiLase®:
Неинвазивна лазерна терапия при лека, средна и смесена уринарна стрес-инконтиненция, която представлява неволево изтичане на урина при слабо натоварване като кихане, кашляне или спонтанно. Методът се изразява в термично стимулиране на колагенообразуването, свиване на вагиналната лигавица и богатата на колаген съединителнотъканна пластина по предната стена на влагалището. Това води до по-голяма подкрепа на пикочния мехур и връщането на нормалната функция на задържане на урина. Няма разрези, болка и шевове. Няма период на възстановяване и нужда от антибиотици или други медикаменти.

IntimaLase® и RenovaLase®:
Други две терапии, при които чрез стимулиране на регенеративните процеси се постига подобряване на кръвсонабдяването на влагалищната стена и засилена продукция на колаген. Това води до повишение на еластичността на влагалищните тъкани и киселинността на влагалището до нормални стойности. Чрез възстановяване на нормална и здрава вагинална среда симптомите на вагинална атрофия като сухота, парене, сърбеж, често повтарящи се инфекции, болезнен сексуален акт, намалена чувствителност и недостатъчна сексуална възбудимост изчезват в значителна степен.

ProlapLase:
Пролапсът на тазовите органи е проблем, засягащ 50% от жените в различна степен. С развитието на лазерните технологии, той се яви като алтернатива на хирургичното лечение, което доскоро беше единствено. Резултатът от него е смаляване и удебеляване на вагиналния канал без отстраняване на тъкани.

И не на последно по значение място, но като допълнение към широките възможности в областта на гинекологията, лазерната система FOTONA SP Dynamis дава възможност за осъществяване и на множество естетични терапии. Те са предназначени за подобряване на вида на кожата, възстановяване на нейния блясък и плътност, възвръщане стегнатостта на лицевия контур и видимо подмладяване на лицето. Особено популярни са 3D- и 4D-лифтинга, които от една страна стягат и повдигат кожата, а от друга – подобряват текстурата й и намаляват видимите линии и бръчки и разширени капиляри по кожата.

В М.Ц."Фемина" умеят да ценят и подхранват женствеността, нещо, което отдавна чакахме да се случи точно по този начин.  

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.