Следва

Copy/Paste: Мелания се облече като Майкъл Джексън

MUST HAVE: Крокодилска чанта за есента

Дали баба е мислила за нас?

All fashion преди 5 години

Модата, като такава, винаги е работила на базата на еклектичност, обогатяваща всяка една визия. Напоследък силна тенденция са бабешките модни елементи: от шалове, обувки, че дори рокли и поли.

Един жесток и силен тренд от чеиза на баба е класическата по форма чанта от кроко кожа. Изчистената линия, скулптурираната форма и дизайн, допълнително акцентират красивото усещане на релефните кроко структури.

Предимно изработена в черно, бордо или тъмно кафяво, крокодиленото произведение перфектно завършва една класическа, минималистична визия. Прави поли, лейди сака, висок ток и дори строг костюм, са идеална база за чантите с алигаторско докосване. И не само.

Някога, произведенията от кожа на влечуги са били символ за висок статут в обществото, показание за мощ и богатство. Дори и днес символиката остава такава заради високата цена на тези фини аксесоари.

Виждали сме ги в ръцете на най-големите от Лейди Ди до Вики Бекъм. В Редакцията сме напълно влюбени в тях, особено в ръчно правените, намерени по кьошетата в Рим, или пък тези с лейбъл на изтънчена модна марка. 

More All fashion