Следва

Какво се случва с Deciem, фирмата с вълшебните серуми? Изтрещя ли основателят или ние нещо не разбираме

Girls CAN DO anything a.k.a новият Zadig&Voltaire е ултра як!

Модния подиум в Ню Йорк за есен/зима 2017 изпрати ясно и категорично послания, че "момичетата мога да направят всичко".

Body преди 5 години



Този иконичен слоган се превърна в името на отличаваща се ароматна следа, която перфектно олицетворява ценностите на новия дамски аромат на модната къща. Преобърни установения ред и изненадай.



Сливайки предполагаемото мъжествено и перфектно женственото.
Карай скейтборд на тънки токчета. Боксирай се с грацията на балерина. 

"Жената на Zadig е лежерна, елегантна и модерна".
"Тя е свободна, разчита на себе си и носи стил, който е рок, oversize и нестандартен. Тя преоткрива мъжки дрехи за себе си, като мотористко яке върху копринена рокля и чифт ботуши. На тази муза, с нейния неповторим стил аз посветих един фужерен, архетипно мъжки аромат, който пресъздадох за нея. Финалният резултат е
крайно женствен."

Куентин Биш, парфюмерист



Този концентрат на хумор, оптимизъм, енергия, необуздана женственост е затворен в кристално прозрачен обект, вдъхновен от бутилките вода, раздавани по време на модните ревюта.


 
Флаконът в луксозно стъкло е решен с база, декорирана като рибена кост. Има релефна метална капачка, наподобяваща аксесоар от винтидж автомобил. Розов аромат, оживен от щрих синьо и безупречен етикет, текстуриран като кожена дреха, с името Girls can Do
Anything
татуирано директно върху кожата.

Парфюм на контрасти. Последователно ярък и мек, догарящ и топъл. Изненадващ, изумителен и крайно привлекателен. Жизнерадостната връхна нотка е с втъкан елегантен бергамот, сочна круша и успокояващ портокалов цвят. Шлейфът, включващ кремообразни нотки сандалово дърво, пудрен амброксид, зърна тонка с аромат на бадеми и копринено бели мускуси, заключва всичко това в един вкусен пашкул.

Този чувствен, мускусен дървесен пристрастяващ аромат е облян с емоционална, неустоима сладост, в тон с ДНК-то на парфюмите Zadig&Voltaire.


 

More Body