Следва

Legends of Tango: Аржентинско танго в оригинал с Роберто Сири Квинтет

Спечели Kwiat Exclusive: Момиче на коя тенденция си?

Sunnies...

All About Life преди 5 години

Слънчевите очила са иконичен аксесоар без който нито една визия не е завършена. Ползваме ги по всяко време, за всякакви поводи. От елегантното събитие привечер до сутрешната разходка на кучето, за да прикрием липсата на грим.

Нашите са KWIAT, и вашите могат да бъдат, стига да си изберете момиче на коя тенденция сте?


Градска фешъниста
Аксесоарът под формата на бъбрек е емблематичен за фешънистите, разпилели енергията си из бълбукащите от живот кътчета на града. Стийт, ултра модерни, много фриволни и приключенски, с една идея умалена форма и кафяви акценти за разкош. Освен това и със зелени преливащи стъкла и, разбира се, 100% UV защита.

Movie star момичето
Изкусителен поглед, криещ се зад слънчеви очила, с леко намигване към cat eye формата. Правени сякаш като по учебник за movie star момичето и факта, че след нея всички обръщат глава. Елегантни, много шик, супер тренди. Със сини акценти, рамка tortoiseshell, преливащи сини стъкла, отново с 100% UV защита.

И двата чифта слънчеви очила от KWIAT EXCLUSIVE са готови да попаднат в ръцете на модерна си притежателка, а условието е съвсем лесно>>>

От днес, 15-ти октомври, до 21-ви октомври включително, на добре познатия мейл [email protected] или под поста ни в Instagram чакаме да ни отговорите на въпроса:

Момиче на коя тенденция сте? Градската фешъниста или Movie star момичето?

Good luck!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.