Следва

Winner „Aутопсия на една любов”

Бременна ли е Дакота?

Дакота Джонсън + Крис Мартин = ВНЛ

Celebrities преди 5 години

TMZ упорито се опитва да ни убеди (и успява), че Дакота Джонсън и Крис Мартин очакват първото си дете - въпреки че двамата още по-упорито се стараят да ни втълпят, че са просто добри познати. Колкото и да се опитват, нищо не остава скрито от зорките очи на светските хроникьори - нито мачващите им татуировки, нито срещите им (колкото и lowkey да са). Според доклада, тази седмица двойката има двоен повод за празнуване: единият е рожденият ден на актрисата, а другият бременността й. От TMZ издават още, че сред първите, научили радостната вест на градинско парти в дома на солиста на Coldplay, са майката и бащата на Дакота, Мелани Грифит и Дон Джонсън, Шон Пен и Джулия Робъртс.

От ПР екипа на актрисата веднага излизат в опровержение на новината, споделяйки, че партито, на което TMZ се натъква, е по повод 29-тия рожден ден на Джонсън, а не gender reveal, което пък не обяснява наличието на огромния брой сини балони.

Дакота и Крис все още не са обявили връзката си официално, въпреки че мина повече от година откакто за пръв път са забелязани заедно, но вече се спекулира за евентуална бременност - дали бебе №3 за изпълнителя и №1 за актрисата е на път, ще разберем съвсем скоро>>>

More Celebrities