Следва

Bridal Fall 2019 - Reem Acra

Trend report: The Bucket Hat

Сезон след сезон наблюдаваме завръщането на някой дълбоко позабравен тренд от миналото, който сякаш като че ли за добро е останал там.

All fashion преди 5 години


Prada Есен/Зима 2018

Всеки път обаче успяваме да пречупим първоначалното си недотам положително мнение и да включим "хлъзгавата" дреха или аксесоар в гардеробите си с помощта на адекватен за идеята стайлинг и изобилстващо визуално вдъхновение, взето назаем от големите креативни сили в момента.


Prada Есен/Зима 2018

Последната такава находка, привличаща вниманието ни с нарастващата си популярност е рибарската шапка от едно време, наричана още bucket hat. В интерес на истината практичният за първоначалната си цел аксесоар, а именно риболов, съществува като дизайн още от 70-те години на миналия век, но днес е известен най-вече с 90-тарската си хип-хоп естетика.



За сезон Есен/Зима 2018 въпросният аксесоар може да се похвали с осезаемо присъствие на улицата сред стрийт стайл ентусиастите, както разглеждаме от кадрите по-долу, но и също така в колекцията на италианския гигант Prada.Там модните опити далеч не се ограничават с естетиката на дадено десетилетие, а напротив, търпят всякакви експерименти - от удобен скандинавски минимализъм до еклектика, граничеща с добрата страна на кича.



Припомняме ти още цветния кадър на Рита Ора с шапка от колекцията на Prada, както и смелата интерпретация на Риана по темата>>

















More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.