Следва

Bridal Fall 2019 - Reem Acra

Trend report: The Bucket Hat

Сезон след сезон наблюдаваме завръщането на някой дълбоко позабравен тренд от миналото, който сякаш като че ли за добро е останал там.

All fashion преди 5 години


Prada Есен/Зима 2018

Всеки път обаче успяваме да пречупим първоначалното си недотам положително мнение и да включим "хлъзгавата" дреха или аксесоар в гардеробите си с помощта на адекватен за идеята стайлинг и изобилстващо визуално вдъхновение, взето назаем от големите креативни сили в момента.


Prada Есен/Зима 2018

Последната такава находка, привличаща вниманието ни с нарастващата си популярност е рибарската шапка от едно време, наричана още bucket hat. В интерес на истината практичният за първоначалната си цел аксесоар, а именно риболов, съществува като дизайн още от 70-те години на миналия век, но днес е известен най-вече с 90-тарската си хип-хоп естетика.



За сезон Есен/Зима 2018 въпросният аксесоар може да се похвали с осезаемо присъствие на улицата сред стрийт стайл ентусиастите, както разглеждаме от кадрите по-долу, но и също така в колекцията на италианския гигант Prada.Там модните опити далеч не се ограничават с естетиката на дадено десетилетие, а напротив, търпят всякакви експерименти - от удобен скандинавски минимализъм до еклектика, граничеща с добрата страна на кича.



Припомняме ти още цветния кадър на Рита Ора с шапка от колекцията на Prada, както и смелата интерпретация на Риана по темата>>

















More All fashion