Следва

15+ Тенденции за Пролет/Лято 2019

Bridal Fall 2019 - Reem Acra

За разлика от предишните няколко колекции на Reem Acra, където полупрозрачните материи застават в центъра на line up-а, за Есен 2019 ливанската дизайнерка поема доста по-обран подход поне що се отнася до това, което остава на показ.

 

Runway преди 5 години

Като цяло можем да определим цялата нова колекция като доста класическа и без много поет риск в силуетите, структурата и декорациите.

Акра се доверява на вече изпитаното и работещото, разгръщайки нежни и женствени дизайни в добре направени конструкции. Булото влиза в ролята на силния акцент, акомпаниращ роклите - цветните флорални апликации в нежни пастели съвсем не са деликатни и загатващи, а напротив ясно и силно заявяват своето присъствие. Флоралните симфонии на места се преплитат с големи цветни корони, а на други се сливат в едно неразделно цяло с останалите декорации - апликация от кристали в основата на деколтето или пък още по-фина такава по върха на пръстите на прозрачната тюлена ръкавица.

Изключително добрата работа по отношение на аксесоарите съвсем не ни изненадва, това е абсолютен почерк на дизайнерката, която обаче успява с всеки изминал сезон да надгражда вече показаното по нов и вълнуващ начин>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.