Bridal Fall 2019 - Monique Lhuillier

Bridal Fall 2019 - Monique Lhuillier

Поредната безупречна колекция на Моник Люлие за едноименния й бранд този път се завърта около индивидуалния стил на всяка булка.

Колкото и трудна за изпълняване да е зададената тема, дизайнерката наистина се старае да обхване по-голямата част от дизайн направленията, поне що се отнася до нейните отличителни по принцип силуети, както и още актуалните в момента тенденции.

Споменаваме тенденциите ненапразно, защото с неприкрита радост наблюдаваме как Люлие все повече се съобразява с големите модни тенденции, а не просто булчинските такива. Така например красиво падащата бродирана рокля в силует "прегърни ме" намира място за изява в колекцията, а тази малка дързост смятаме ще бъде приета много добре на пазара.

Самата дизайнерка споделя, че търси и намира вдъхновение за този line up от собствените си сънища, любовта й към цветовете и обаянието на градините. Последното от изброените се превръща в основен мотив, който наблюдаваме богато както в интересната флорална текстура на използваните материи, така и по семплите, но всъщност сложни в изработката си декорации под формата на апликации и бродерии. Интересният финиш на платовете пък се постига с наслагването и избродирането на стандартна дантела върху металическа такава, което придава наистина специален вид на дизайните>>
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia