Следва

Eiffel Tower

Стил урок на седмицата: Savile Row трендът на улицата

the good old classics...

All fashion преди 5 години

Каре, тартан, пепит и всичките им производни застават в основата на Тенденциите за настоящия есенно-зимен сезон, обозначени под общото име Savile Row. Реално погледнато трендът е всъщност класика, към която всички неуморно се завръщат по един или друг начин. Дизайнерите използват вечните мотиви в истинско изобилие за колекциите си Есен/Зима 2018, а всички страшно добри примери за това, припомняме тук.

Изброените от подиума визии са наистина безупречни, но днес се съсредоточаваме около това как се развива тенденцията на улицата, а от дотук видяното можем да кажем - завидно добре. Стрийт стайл ентусиастите, както и изявените фешънисти, разбира се, не закъсняват да се включат в това така голямо течение за сезона. Ако на котешката пътечка общият тон на визиите бе запазен обран и ненатрапчив както в силует, така и в цветова гама, то що се отнася до стрийт стайл изборите, то там яркият цвят безкомпромисно намира своето поле за изява. Започнатото се развива предимно в жълтите и оранжеви тонове, придружени от едро каре, но отбелязваме, че това в никакъв случай не оставя неутралната палитра на заден план.

Според начина на стилизиране дрехата във въпросния мотив може да заеме ролята както на акцент, така и на много добра основа, върху която да надграждаме. Съответно изборът на костюм от две части идва като естествен избор, изявяващ се изключително добре в една по-спортна естетика, подкрепена от чифт готини кецове и слънчеви очила. От тук подбраните снимки обаче виждаме, че и по отделно всеки един от елементите изглежда чудесно и най-важното - може да бъде моделиран по безброй различни начини. Любимият ни подход обаче остава съчетаването на два или повече сходни по мотив дизайни в една визия, който по пример на Оливия Палермо работи впечатляващо>>>

More All fashion