Следва

Love to quote: "С крачка бавна и превзета се разхожда сънен вятър..."

American Music Awards 2018: Кой какво облече?

Metallics, plunging slits, thigh-high boots...

Celebrities преди 5 години

Най-големите звезди на музикалната сцена се събират в Microsoft Theatre, LA по случай 46-тата поредна церемония по връчването на Американските музикални награди. Запомнящи се изпълнения от Тейлър Суифт, Шон Мендес, Post Malone, Камила Кабейо, Халси, Cardi B и фрапиращи модни решения от страна на звездните стилисти.


Cardi B в Dolce&Gabbana

Тазгодишното издание на церемонията е меко казано разочароващо в моден аспект и вместо да се чудим кой от звездните гости е най-добре облечен, изпадаме в размисли относно това кой е почти приемливо облечен...

Втрещяващите визии в галерията горе>>>

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 22 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 23 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.