Следва

Учителка от 90-те: Как Бела интерпретира "лошия вкус"

How to: Палтото от ерата на Минимализма

90's baby

All fashion преди 5 години

Есента тъкмо дойде и се чудим как да носим новото си палто? Този сезон черпим вдъхновение от емблематичните реклами от деветдесетте години, за да комбинираме 8 модела връхни дрехи на 8 марки в 8 различни стилистични съчетания за всеки вкус.

Prada, 1992. Бяла кожа, с амфоретични ръкави, яка от еко кожа и дължина над коляното. Перфекното комбо е с панталон с висока талия.

Max Mara 1993. Масивен изчистен силует с обемисти джобове за акцент. Представяме си го с огромен пуловер или плътна рокля от дебел плат, точно както в рекламата.

Dolce & Gabbana, 1995. Колан през кръста, който перфектно допълва шарката и силуета на модела в съчетание с мокасини на ток или с равна подметка.

Versace, 1996. Материята е колоритна, розова и олекотена, съчетана с панталони от PVC и черни лачени боти.

Chanel, 1996. Редица от сребристи метални копчета допълват силуета на the petit manteau noir с вертикални джобове. Перфектната комбинация е с блуза тип поло и изчистена шапка.

Giorgio Armani, 1998. Палтото наподобява дълъг масивен халат с яка тип шал и еластичен колан през кръста, съчетано с палацо панталони и равни обувки.

Miu Miu, 1999. Класически къс дизайн, съчетан с рокля/пола със същата дължина.

Gucci, 1999. Моделът е изчистен, без копчета и с яка тип мандарин и тънък колан с панделка за акцент. В съчетание с кадифе или плюш и обувки на ток.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.